News

Doi hoți din București au furat o bicicletă în doar 15 secunde și au fost prinși după alte șase. Video incredibil

Doi hoți din București au reușit să fure o bicicletă în doar 15 secunde, însă au fost prinși după alte 6 secunde de mai mulți polițiști în civil.
17.02.2023 | 08:35
Doi hoti din Bucuresti au furat o bicicleta in doar 15 secunde si au fost prinsi dupa alte sase Video incredibil
Hoți biciclete prinși în București. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Hoții au avut nevoie de doar 15 secunde pentru a fura o bicicletă dintr-un spațiu special amenajat în Sectorul 6 din București. Ghinionul a fost, însă, ”de partea” hoților care au fost prinși imediat de polițiști.

Cum au furat doi hoți o bicicletă în 15 secunde

Unul dintre hoți s-a ales cu arest la domiciliu, în timp ce complicele său a fost plasat sub control judiciar. Furtul a avut loc marți seară în jurul orei 19:30. Camerele de supraveghere din zonă au surprins întregul moment.

ADVERTISEMENT

În imagini se vede clar cum unul dintre hoți se urcă pe bicicletă și pleacă, în timp ce al doilea se dă drept călător care așteaptă autobuzul în stație. Trei agenți ai Brigăzii de Poliție pentru Transport Public au fost în zonă și au rezolvat rapid cazul, conform Antena 3.

”Poliţiştii Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au prins în flagrant delict doi bărbați, imediat după ce ar fi sustras o bicicletă, ce era parcată în spațiul special amenajat în zona unei stații de autobuz, din Sectorul 3.

ADVERTISEMENT

Bănuiţii au fost imobilizaţi şi conduşi la audieri, față de aceștia fiind dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de ieri față de bărbatul de 33 de ani a fost dispus arestul la domiciliu, iar față de bărbatul de 43 de ani control judiciar.

Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei, în valoare de 300 de euro, a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate. Cercetările sunt continuate de către Brigada de Poliţie pentru Transport Public, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, au transmis reprezentanții Poliției.

ADVERTISEMENT

Cei doi hoți prinși de polițiști imediat după furt se pot considera ghinioniști, însă acest titlu de ”cel mai ghinionist hoț al anului” le revine altor indivizi puși pe fapte rele. De data aceasta în Slatina.

Potrivit anchetatorilor, hoții au dat o spargere miercuri noapte la sediul Primăriei Slatina, reușind să spargă ușa de la intrarea în casierie după ce au spart un grilaj. Au reușit în primă fază să fure un seif, însă acesta era gol.

ADVERTISEMENT

Motivul? Încasările de pe parcursul zilei sunt predate la sfârșitul programului de lucru, tocmai pentru astfel de situații. Clădirea era păzită de un paznic, care nu era în zona respectivă la momentul spargerii. Poliția încearcă acum să-i identifice pe hoți, deși prejudiciul creat este minim.

ADVERTISEMENT
Tags: