Sport

Doi jucători de la FC U Craiova 1948 au fost arestați preventiv! Sunt acuzați că au tâlhărit 3 minori

Doi jucători legitimați la FC U Craiova 1948 au fost arestați preventiv de către polițiștii din Bănie, după ce ar fi tâlhărit trei adolescenți.
19.11.2022 | 15:30
Doi jucatori de la FC U Craiova 1948 au fost arestati preventiv Sunt acuzati ca au talharit 3 minori
Doi jucători de la FC U Craiova 1948 au fost arestați și acuzați de tâlhărie. sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Doi jucători de la formația secundă a celor de la FC U Craiova 1948 trăiesc clipe de groază, după ce ar fi tâlhărit trei adolescenți. Eduardo Sperlea a fost părtaș la această faptă cu Cătălin Albu, fratele cel mic al fostului căpitan al oltenilor, care este și în prezent în lotul trupei antrenate de Nicolo Napoli.

Fratele fostului căpitan de la FC U Craiova 1948 și coechipierul său de la echipa secundă, acuzați de tâlhărie și arestați preventiv

Doi dintre elevii lui Ovidiu Dănănae de la formația secundă a lui FC U Craiova traversează o perioadă dificilă. Andrei Cătălin Albu și Jesus Eduardo Sperlea au fost arestați preventiv, după ce au tâlhărit trei adolescenți cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani, potrivit reporter24.info.

ADVERTISEMENT

Fratele fostului căpitan de la FC U Craiova 1948, 18 ani, și coechipierul său de la echipa „satelit” a lui FC U Craiova 1948 au fost arestați miercuri de polițiștii din Bănie. Acesția s-au folosit de amenințări, pentru a „scoate” niște bani din buzunarele a trei adolescenți, cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani.

Judecătoria Craiova a decis să îi aresteze preventiv pe cei doi jucători legitimați la FC U Craiova 1948, pentru 30 de zile. Cătălin Albu și Eduardo Sperlea sunt o prezență obișnuită în formula de start alcătuită de Ovidiu Dănănae la formația secundă a oltenilor.

ADVERTISEMENT

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. În baza art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e Cod procedură penală, art. 223 alin. 2 Cod procedură penală şi art. 226 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Albu Andrei Cătălin pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 17.11.2022 până la data de 16.12.2022, inclusiv.

În baza art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e Cod procedură penală, art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, art. 226 Cod procedură penală şi art. 243 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Sperlea Jesus Eduardo pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 17.11.2022 până la data de 16.11.2022, inclusiv. Respinge cererile formulate de inculpaţi, prin apărători aleşi, de luare a măsurii arestului la domiciliu.

ADVERTISEMENT

În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 17 noiembrie 2022, ora 22.30”, se arată pe portal.just.

Cătălin Albu a schimbat taberele. A semnat cu FC U Craiova 1948, dar a fost junior la Universitatea Craiova

Cătălin Albu a ajuns la FC U Craiova 1948 în 2020, însă până atunci și-a făcut junioratul la marea rivală din oraș. Acesta a îmbrăcat tricoul Universității Craiova, însă a preferat să meargă după fratele său la formația lui Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Fratele său, Dragoș Albu, a avut șansa să îmbrace tricoul Universității Craiova, iar Silviu Bogdan a spus într-un interviu pentru FANATIK că l-a propus la clubul lui Mihai Rotaru. Din păcate, mijlocașul oltenilor și-a pierdut banderola și locul în echipa alcătuită de Nicolo Napoli, bifând puține minute la FC U Craiova.

„Da, l-am propus prima dată la Universitatea Craiova, dar nu a fost singura echipă la care ar fi putut să ajungă. După Craiova, Albu a mai fost propus și la alte patru cluburi importante din campionatul României. Dragoș este un băiat talentat, un jucător foarte bun. A fost și căpitan la juniorii echipei naționale”, spunea Silviu Bogdan.

 

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori