Sport

Universitatea Craiova a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FC U Craiova 1948. Cerere surprinzătoare a fanilor

Oltenii se gândesc la derby-ul Universitatea Craiova - FC U Craiova 1948. Gazdele au scos la vânzare biletele pentru partida de pe stadionul „Ion Oblemenco”.
19.11.2022 | 11:46
Universitatea Craiova a pus in vanzare biletele pentru derbyul cu FC U Craiova 1948 Cerere surprinzatoare a fanilor
Universitatea Craiova a pus la vânzare biletele pentru meciul cu FC U Craiova 1948. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se pregătește de derby-ul cu marea rivală din Bănie, FC U Craiova 1948,  care este programat sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 19:00. Înainte de confruntarea de pe stadionul „Ion Oblemenco”, trupa lui Mirel Rădoi va disputa marți, 29 noiembrie, restanța cu Chindia Târgoviște.

Oltenii au pus în vânzare biletele pentru Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948

„Știința” este neînvinsă în SuperLiga de cinci meciuri și așteaptă cu nerăbdare derby-ul cu FC U Craiova 1948. De partea cealaltă, formația lui de Adrian Mititelu nu are o situație bună în clasament, iar finanțatorul oltenilor speră ca rezultatele să apară cât mai repede, odată cu aducerea lui Nicolo Napoli.

ADVERTISEMENT

În ultimul derby dintre cele două formații, Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 pe stadionul „Ion Oblemenco”. La fel cum s-a întâmplat și în precedentele meciuri, suporterii celor două cluburi au făcut spectacol în tribunele arenei din Bănie și au purtat un „război” al bannerelor.

Universitatea Craiova i-a informat pe suporteri că biletele pentru partida cu FC U Craiova 1948 au fost puse în vânzare. Oltenii au anunțat că prețul biletelor destinate fanilor din Peluza Sud vor rămâne la prețul de 10 lei, așa cum cele două cluburi au decis la începutul acestui sezon. În schimb, fanii gazdelor au ales să păstreze noul preț, de 15 lei.

ADVERTISEMENT

„Stăpâni la noi in oraș Au fost puse în vânzare biletele pentru meciul împotriva clubului FCU atât online, prin platforma Entertix, cât și la punctele de vânzare deja cunoscute: magazinul oficial din Electroputere Mall și magazinul mobil, situat în Piața „William Shakespeare”.

Cu toate că în peluza dedicată oaspeților prețul este de 10 RON, conform protocolului existent, membrii galeriei au cerut ca biletele sa rămână la aceeași valoare ca și până acum pentru suporterii Științei, respectiv 15 RON în Peluza Nord.

ADVERTISEMENT

Pentru restul zonelor din stadion, biletele pot fi achiziționate la următoarele prețuri:
Tribuna a II-a – 30 RON
Tribuna I – 40 RON
Tribuna VIP 2 – 70 RON
Tribuna VIP – 100 RON
Cei ce doresc bilete în sectorul oaspeților trebuie sa aștepte comunicatul clubului FCU.
Sa fie spectacol în #VulcanulDePeOblemenco!”, se arată în comunicatul celor de la Universitatea Craiova.

Căpitanul Universității Craiova va lipsi împotriva celor de la FC U Craiova 1948

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 este a patra confruntare din SuperLigă dintre cele două formații oltenești. În toate dintre cele precedente, Nicușor Bancu a fost prezent în echipa de start a „alb-albaștrilor” și a purtat banderola de căpitan.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Universitatea Craiova nu se va putea baza pe serviciile lui Nicușor Bancu în 2022, din cauza accidentării suferite în partida cu Rapid București, scor 2-2. Acesta a fost operat cu succes la o clinică privată din Roma, după ruptura de ligamente încrucișate și va lipsi între patru și șase luni.

Căpitanul Universității Craiova are 30 de ani și se află la a patra accidentare gravă din cariera sa de sport. De departe, cea mai gravă dintre cele a fost cea din 2014, atunci când Nicușor Bancu putea să își încheie cariera la doar 22 de ani, deoarece a suferit o ruptură dublă de tibie și peroneu.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 4,1- este cota pentru „peste 3,5 goluri” la Chindia – Universitatea Craiova. Vezi aici toate cotele.

ADVERTISEMENT