News

Români morți pe șoselele din Italia. Doi bărbați și-au pierdut viața în accidente grave

Doi români stabiliți în Italia și-au pierdut viața în accidente grave de circulație. Cei doi aveau 36, respectiv 41 de ani
19.10.2023 | 12:58
Romani morti pe soselele din Italia Doi barbati siau pierdut viata in accidente grave
Doi români au pierit în accidente rutiere grave în Italia Sursa foto: Teleromagna, Quotidiano Canavese / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sebastian Florin Ulmanu, în vârstă de 36 de ani, a murit duminică în Ravenna. Cristian Alazaroaie, în vârstă de 41 de ani și-a pierdut viața marți la Cuorgnè.

Români morți pe șoselele din Italia

Accident tragic duminică după-amiază în Ravenna. Un motociclist în vârstă de 36 de ani, Ulmanu Sebastian Florin, de origine română, rezident în Faenza, și-a pierdut viața.

ADVERTISEMENT

Bărbatul se deplasa pe drumul național 16, în zona Alfonsine, în direcția Ravenna, când a intrat în coliziune cu o mașină, o Dacia, în care se aflau trei persoane, scrie publicația Teleromagna.

Potrivit primelor constatări, cele două vehicule se deplasau în aceeași direcție. Motocicleta a lovit partea din spate a vehiculului și apoi a fost proiectată la zeci de metri distanță.

ADVERTISEMENT

Serviciile de urgență au ajuns imediat la fața locului, dar rănile bărbatului de 36 de ani erau prea grave și nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Poliția locală s-a deplasat, de asemenea, la fața locului și a efectuat investigații pentru a clarifica pe deplin dinamica accidentului. Cele trei persoane aflate în mașină nu au fost rănite.

ADVERTISEMENT

Cristian Alazaroaie, coliziune cu un camion

Marți 17 octombrie 2023, pe drumul național 460, în zona Cuorgnè, aproape de granița cu Pont Canavese, Cristian Alazaroaie, un zidar român de 41 de ani care locuia în Locana, a murit în urma unei coliziuni între mașina pe care o conducea, un Volkswagen Sharan, și un camion care transporta un excavator de mici dimensiuni. Șoferul camionului nu a fost rănit.

Accidentul este investigat de carabinierii din Cuorgnè, care s-au deplasat la fața locului împreună cu colegii de la secția radiomobilă din Ivrea. Șoseaua 460 a fost închisă pentru efectuarea expertizelor și pentru îndepărtarea vehiculelor accidentate, care au fost confiscate.

ADVERTISEMENT

Trupul românului a fost transportat la morga spitalului din Cuorgnè, la dispoziția procuraturii din Ivrea, potrivit publicației Quotidiano Canavese.

ADVERTISEMENT