News

Doi soți, uciși de un frigider vechi, la o distanță de două luni. Cum a fost posibil

O femeie din marea Britanie a decedat, la două luni după soțul ei. Cauzele morții sunt cel puțin bizare și au fost puse pe seama unui accident casnic.
16.07.2023 | 21:20
Doi soti ucisi de un frigider vechi la o distanta de doua luni Cum a fost posibil
Mary Sommerville ar fi fost ucisă de gazul scurs dintr-un frigider, potrivit poliției / Foto: Facebook / Hepta
ADVERTISEMENT

Mary Somerville, o femeie de 39 de ani din Edinburgh, a decedat la două luni după ce fusese găsită inconștientă, alături de proaspătul ei soț, Jamie Carsi (40 de ani). Dacă bărbatul a murit imediat, soția acestuia a mai supraviețuit un timp.

Tragedia s-a produs în luna de miere

Tragedia a avut loc în Mallorca, acolo unde Mary și Jamie au ales să-și petreacă luna de miere. Cei doi se căsătoriseră cu doar două săptămâni înainte. Ei au ales o casă de vacanță în apropiere de mare, fără să știe că aceasta era dotată cu un frigider defect, pe bază de gaz.

ADVERTISEMENT

Dispariția lor a fost remarcată de ghidul care îi însoțea în vacanță. Acesta a observat că cei doi nu s-au prezentat la ora stabilită pentru excursia cu barca pentru care plătiseră și a încercat să ia legătura cu ei.

Pentru că nu a reușit, ghidul a alertat autoritățile. Când au pătruns în camera de hotel, polițiștii i-au găsit pe cei doi soți, otrăviți cu gaz.

ADVERTISEMENT

Poliția susține că moartea a fost provocată de un frigider cu gaz

“Totul sugerează că acest lucru s-a datorat funcționării defectuoase a unui frigider cu gaz, ceea ce a dus la o scurgere de monoxid de carbon. Bărbatul a fost găsit mort, iar femeia inconștientă.

Amândoi au fost găsiți pe pat. Se pare că a fost un accident casnic”, a declarat un purtător de cuvânt al Guardia Civil din Mallorca, citat de publicația britanică ”The Guardian”.

ADVERTISEMENT

În luna mai, Mary Somerville a fost transportată la un spital din Edinburgh, în stare gravă. Ea nu și-a mai revenit niciodată, iar medicii au constatat decesul în urmă cu câteva zile.

Vestea morții femeii a îndurerat comunitatea

“Mă doare să împărtășesc această veste profund sfâșietoare. Buna mea prietenă și prietenă a Asociației Interconfesionale din Edinburgh, Mary Somerville, a decedat din păcate. Mulți oameni o vor cunoaște pe Mary prin rolul ei de profesoară în Arta de a trăi.

ADVERTISEMENT

Îmi voi aminti de Mary pentru personalitatea ei caldă și contagioasă și pentru zâmbetul care lumina orice încăpere”, a postat Iain Stewart, director executiv al asociației interconfesionale din Edinburgh, pe o rețea socială.

ADVERTISEMENT