News

Doi tineri polițiști, uciși în Cluj, într-un accident rutier. Erau proaspăt-căsătoriți și plecau în luna de miere

Dramă uriașă în Cluj, acolo unde doi tineri, de profesie polițiști, au murit într-un teribil accident rutier. Victimele mergeau în luna de miere.
25.06.2023 | 17:48
Doi tineri politisti ucisi in Cluj intrun accident rutier Erau proaspatcasatoriti si plecau in luna de miere
Cei doi polițiști au murit după ce mașina lor a fost lovită din plin de o autocisternă / Sursă foto: RTV
ADVERTISEMENT

Tinerii polițiști, de 23, respectiv 24 de ani, au avut parte de un sfârșit tragic și violent, după ce mașina în care se deplasau a fost lovită în plin de o cisternă.

Tinerii au intrat cu mașina pe contrasens

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de duminică, la ieșirea din localitatea Șaula, comuna Izvoru Crișului, județul Cluj. Potrivit primelor informații transmise de la fața locului, accidentul s-a produs după ce mașina în care se aflau a intrat pe contrasens și a lovit frontal o cisternă care circula regulamentar.

ADVERTISEMENT

„La data de 25 iunie, în jurul orei 08.20, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier, produs pe DN1-E60, în localitatea Șaula, comuna Izvoru Crișului.

Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 23 de ani, din județul Vaslui, care circula cu autoturismul înspre Oradea, ajuns la km 522+300 m, într-o curbă la stânga ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și cisternă), condus de un cetățean ucrainean, în vârstă de 51 de ani”, au anunțat reprezentanții IPJ Cluj, potrivit RTV.

ADVERTISEMENT

Cei doi tineri au murit pe loc, în urma impactului deosebit de violent. Echipajul medical a constatat doar decesul pasagerilor aflați în autoturismul distrus complet. Potrivit sursei citate, cei doi tineri se căsătoriseră cu puțin timp în urmă iar acum plecau în luna de miere.

Șoferul cisternei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Bărbatul se afla, de asemenea, în stare de șoc.

ADVERTISEMENT

Accident cu șase victime, în Neamț

Un alt accident, cu urmări mai puțin tragice, a avut loc duminică, în județul Neamț. Șase persoane, între care și un copil, au fost rănite în urma unei ciocniri între trei mașini, care a avut loc duminică, pe DN15, în localitatea Pângărați.

„În urma evenimentului rutier, şase persoane, dintre care un minor, au fost preluate de echipajele SMURD şi SAJ şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală in rem pentru a afla care au fost cauzele accidentului în care au fost implicate trei autovehicule, în județul Neamț.

ADVERTISEMENT
Tags: