Life

Doi turiști din SUA, impresionați după ce au încercat ciorba de fasole în pâine și sarmale: “E atât de aromat”

Doi turiști din SUA au rămas plăcut surprinși de ciorba de fasole în pâine și de sarmale. Aceștia au încercat mai multe preparate tradiționale românești.
03.11.2022 | 14:34
Doi turisti din SUA impresionati dupa ce au incercat ciorba de fasole in paine si sarmale E atat de aromat
Doi turiști din SUA au încercat preparate tradiționale românești. Sursa foto: Instagram, capturi YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doi turiști din SUA au vândut totul pentru a călători în toată lumea, iar recent au vizitat România și s-au oprit la Brașov, acolo unde au mâncat ciorbă de fasole în pâine şi sarmale, dar și alte preparate.

Ce au spus doi turiști din SUA după ce au mâncat ciorbă de fasole în pâine și sarmale

Aimara și Gordon au stat la Brașov timp de câteva zile și s-au bucurat de peisajele de vis, dar și de preparatele tradiționale românești. 

ADVERTISEMENT

Înainte de a se opri la restaurant, cei doi au luat plăcintă cu brânză de oaie de la un chioșc, dar și covrig polonez și cu vișine, pe care le-au adorat instant.

Turiștii americani au ajuns apoi la un restaurant din centrul Brașovului, acolo unde au comandat ciorbă de fasole în pâine, salată de vinete cu roșii, sarmale și bulz cu cârnați.

ADVERTISEMENT

Ciorba i-a impresionat pe Aimara și Gordon, care au lăudat îndrăgitul preparat românesc. Aceștia au spus că vor mai comanda, cu siguranță, acest preparat în zilele petrecute în România.

“E atât de bun. Carnea de porc e afumată, e atât de aromat. Sigur o să mai comandăm ciorba de fasole în pâine, cât timp o să mai stăm în România.”, au spus cei doi într-un videoclip postat pe canalul lor de YouTube.

ADVERTISEMENT

Turiștii au avut o părere bună și despre salata de vinete. Cei doi au remarcat că legumele de la noi din țară sunt foarte bune.

“Am observat că în România totul se pune pe pâine. E foarte bun. Legumele sunt foarte bune în România.”, au spus aceștia.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Aimara & Gordon (@waysoftheworld_)

În ceea ce privește sarmalele, Aimara și Gordon au observat că se mănâncă foarte multă carne de porc în România. În plus, smântâna este foarte diferită de cea din SUA.

“Sarmalele miros incredibil. E delicios. Smântâna e atât de diferită față de cea din SUA. Am observat că în România se mănâncă foarte multă carne de porc.”, au mai spus ei.

Și bulzul cu cârnați le-a lăsat o impresie bună.

La final, cei doi au comandat și desert, care a constat în papanași și care le-a plăcut la fel de mult ca restul preparatelor.

ADVERTISEMENT
Tags: