News

Încă un român a murit pe drumurile din Italia. Bărbatul a fost implicat într-o coliziune în lanţ, produsă din cauza ceţii

Un șofer român de tir și-a găsit sfârșitul pe drumurile din Italia. Bărbatul ar fi murit din cauza vizibilității reduse, provocată de ceață
29.01.2024 | 15:13
Inca un roman a murit pe drumurile din Italia Barbatul a fost implicat intro coliziune in lant produsa din cauza cetii
Un șofer român de tir a murit pe drumurile din Italia. Sursa foto: Rai News
ADVERTISEMENT

Un român de 40 de ani și-a găsit sfârșitul într-un grav accident. Bărbatul era șofer de tir și se afla într-o cursă pe drumurile din comuna Piazzola sul Brenta, din provincia Padova.

Cum s-a produs accidentul

Tragedia rutieră s-a produs în această dimineață, 29 ianuarie pe drumul provincial Contarina di Presina, scrie Rai News, citat de rotalianul. În accident românul a murit pe loc, iar o altă persoană a fost rănită, dar se află în stare stabilă.

ADVERTISEMENT

Accidentul s-ar fi produs pe fondul unei coliziuni în lanț în care au fost implicate trei vehicule. Acestea s-ar fi ciocnit între ele din cauza unei cețe dense, care le-a provocat dificultăți și echipelor de salvare.

Salvatorii italieni au intervenit de urgență pentru a scoate victimele dintre fiare. Din nefericire pentru șoferul român nu s-a mai putu face nimic, iar bărbatul rănit a fost și el scos dintr-unul dintre vehiculele avariate și transportat la spitalul din Cittadella.

ADVERTISEMENT

Pentru aplicarea operațiunilor de salvare în siguranță întreaga circulație din zonă a fost blocată. La fața locului s-au deplasat echipaje ale serviciilor medicale de urgență, forțele de ordine și pompierii.

Moarte similară pentru un șofer român în Italia

Un alt bărbat a murit pe o șosea din Italia la începutul acestui an. Inițial s-a crezut că șoferul român a ieșit cu camionul de pe șosea și a fost străpuns de tija unui indicator rutier care a trecut prin geamul parbrizului.

ADVERTISEMENT

În urma unor investigații minuțioase ale poliției din Chioggia a rezultat faptul că un alt român, conducător al unui tir care trecuse înaintea celui condus de bărbatul omorât, a fost autorul cumplitului accident.

Șoferul care trecuse înaintea tirului condus de victimă a pierdut o parte din prelată și bara metalică de susținere a vehiculului său, iar astfel tirul din spate a fost lovit și a ieșit de pe carosabil.

ADVERTISEMENT

Conducătorul care a pierdut piesele tirului pe care îl conducea este acum cercetat pentru omor rutier. În dosar sunt implicați și proprietarul companiei de transport din Ravenna şi directorul tehnic al societății care încărcase marfa.

ADVERTISEMENT