Life

Doina Teodoru a făcut dezvăluiri incredibile despre relația cu Cătălin Scărlătescu. Puțini fani se așteptau la asta

Doina Teodoru a oferit detalii neașteptate despre partenerul ei, Cătălin Scărlătescu. Foarte puțini internauți s-au gândit la asta.
05.09.2023 | 19:45
Doina Teodoru a facut dezvaluiri incredibile despre relatia cu Catalin Scarlatescu Putini fani se asteptau la asta
Doina Teodoru a oferit detalii neașteptate despre partenerul ei, Cătălin Scărlătescu. Foarte puțini internauți s-au gândit la asta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta actriță din serialul românesc Lasă-mă, îmi place! Camera 609 a făcut dezvăluiri incredibile despre relația cu juratul de la Chefi la cuțite. Puțini fani se așteptau la asta. Ce a mărturisit vedeta de la Antena 1.

Doina Teodoru a oferit detalii neașteptate despre partenerul ei, Cătălin Scărlătescu. Foarte puțini internauți s-au gândit la asta

Doina Teodoru a oferit detalii neașteptate despre partenerul ei, Cătălin Scărlătescu, cu care formează un cuplu frumos, dar discret. Foarte puțini internauți s-au gândit la asta. Șatena a dat din casă mai multe informații prețioase.

ADVERTISEMENT

Mai exact, fosta concurentă de la iUmor a precizat că nu are banii la comun cu renumitul bucătar. În schimb, vedeta are numai cuvinte de laudă pentru juratul de la Chefi la cuțite despre care spune că este superintuitiv și supersenzorial.

„La noi nu au cum să existe discuții de genul ăsta pentru că fiecare face shopping pe banii lui așa că nu ne luăm la întrebări ce am făcut fiecare cu banii noștri. Întrebarea e: «Băi, ai mai avut și tu timp să te duci să faci niște shopping?», cam așa e la noi!

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu avem atât de mult timp liber încât să zicem: «hai să mai stăm și acasă», mi-ar plăcea și mie să avem o dimineață în care să dormim până târziu, bine, vorbesc utopic, să ne trezim, să facem un mic dejun.

Amândoi suntem mereu plecați, dar e bine că asta ține flacăra aprinsă”, a dezvăluit Doina Teodoru despre relația cu Cătălin Scărlătescu într-un interviu pentru ciao.ro. Sunt împreună de mai bine de doi ani.

ADVERTISEMENT

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, uniți de iubire

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu solid, în ciuda diferenței de vârstă de 17 ani. Cu toate acestea actrița de la Antena 1 consideră că este foarte unită de partenerul de viață și asta datorită sentimentului de iubire.

O altă calitate pe care se bazează în legătura amoroasă este respectul reciproc. Fosta concurentă de la America Express a mai subliniat că juratul de la Chefi la cuțite este mai vulcanic decât ea și asta se vede în emisiunea în care apare.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Doina Teodoru spune că este foarte ocupată și jonglează cu mai multe proiecte. Pe lângă serialul de televiziune, are spectacole prin țară, merge în turnee și în curând va avea o premieră la teatru.

„O să mai fac un lungmetraj. Am destul de multe planuri și sper să fiu bună la jocul gleznei ca să îmi iasă toate”, a mai adăugat iubita lui Cătălin Scărlătescu, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT