Life

Nunta lui Cătălin Scărlătescu cu Doina Teodoru, organizată în direct la Antena 1. Reacția chef-ului, uimitoare: „Nebunule!”

Cătălin Scărlătescu a fost luat prin surprindere la Chefi la cuțite. Anunțul neașteptat despre nunta cu actrița de la Antena 1.
05.09.2023 | 10:03
Nunta lui Catalin Scarlatescu cu Doina Teodoru organizata in direct la Antena 1 Reactia chefului uimitoare Nebunule
Un concurent Chefi la cuțite l-a luat prin surprindere pe Cătălin Scărlătescu. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu a avut parte de o surpriză de proporții în ultima ediție a emisiunii Chefi la cuțite. Un concurent carismatic a luat atitudine înaintea lui și a anunțat când va avea loc nunta bucătarului cu actrița Doina Teodoru.

Nunta lui Cătălin Scărlătescu cu Doina Teodoru, anunțată la Chefi la cuțite

Sezonul 12 Chefi la cuțite a debutat în forță și aduce în fața telespectatorilor tot felul de situații neașteptate. Și nu doar cei de acasă sunt luați prin surprindere. Concurentul Alin Sălăjean a făcut spectacol în cea de-a treia ediție, difuzată pe 4 septembrie 2023.

ADVERTISEMENT

Tânărul este cunoscut în mediul online, fiind remarcat pentru talentul pe care îl are în a prezenta evenimente. Dar este pasionat și de bucătărie. Iar ca să-i impresioneze și pe cei trei chefi, a pregătit o rețetă de aripioare picante, cu cartofi la cuptor și sos aioli.

A așteptat cu sufletul la gură verdictul bucătarilor de la Chefi la cuțite, care după ce au votat au avut ocazia să-l cunoască, iar întâlnirea a fost una…savuroasă. A făcut un selfie cu jurații, apoi și-a anunțat vizita în culise, pentru a sta de vorbă cu Irina Fodor.

ADVERTISEMENT

„Mă duc să o pup pe Irina, să dansez un pic. Ați jucat psihologie inversă cu mine. Irina, Vii?”, a spus Alin Sălăjean la Chefi la cuțite, după care i-a luat pe toți prin surprindere, atunci când a anunțat un eveniment mul așteptat.

Alin Sălăjean a făcut show de zile mari la Antena 1

A avut ocazia de „a se vinde la cameră”, astfel că Alin Sălăjean nu a mai stat pe gânduri și a prezentat direct nunta lui Cătălin Scărlătescu cu Doina Teodoru. Concurentul de la Chefi la cuțite a spus când va avea loc și cine va pregăti mâncarea la marele eveniment.

ADVERTISEMENT

„Cătălin Scărlătescu o va lua în căsătorie pe Doina în viitorul apropiat. 700 de oameni, cei mai mari chefi din România, din Europa, de pe mapamond”, este scenariul pregătit de Alin Sălăjean, citat de observatornews.ro.

Colegii s-au amuzat, în timp ce Cătălin Scărlătescu a făcut ochii mari atunci când a auzit. „Am 52 de ani, nebunule!”, a spus îndrăgitul chef. Totuși, a apreciat din plin prezența de spirit a concurentului.

ADVERTISEMENT

Deși nu a primit cuțite și nu a trecut mai departe, Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu l-au felicitat pentru efervescența și talentul lui oratoric. Cât despre căsătoria bucătarului cu actrița de la Antena 1, se pare că cei care îi îndrăgesc mai au de așteptat o bună vreme.

ADVERTISEMENT