Life

Doina Teodoru a spus adevărul despre Cătălin Scărlătescu. Dezvăluiri incendiare: “Suntem în lumi complet diferite”

Doina Teodoru a spus adevărul despre Cătălin Scărlătescu. Ce dezvăluiri a făcut iubita celebrului chef de la Antena 1. De ce spune că sunt în lumi diferite.
19.04.2023 | 16:39
Doina Teodoru a spus adevarul despre Catalin Scarlatescu Dezvaluiri incendiare Suntem in lumi complet diferite
Doina Teodoru a spus adevărul despre Cătălin Scărlătescu. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Doina Teodoru a spus adevărul despre Cătălin Scărlătescu. De ce spune iubita celebrului chef că sunt în lumi diferite, de fapt.

Doina Teodoru a spus adevărul despre Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru a spus adevărul despre iubitul ei. Aceasta a recunoscut că nu știa prea multe lucruri despre celebrul chef, dar spune că sunt în două lumi diferite.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Cătălin Scărlătescu nu știa prea multe despre actualul său partener și nici nu-ș cunoștea în persoană. Deși lucrează amândoi în televiziune, Doina Teodoru spune că ea și Cătălin Scărlătescu fac parte din lumi diferite.

„Nu știam mare lucru despre Cătălin Scărlătescu înainte să-l cunosc. Deși suntem amândoi în televiziune, suntem în domenii complet diferite, suntem în lumi complet diferite. Până să-l cunosc efectiv, nu aveam nicio părere”, a spus aceasta pentru Playtech.

ADVERTISEMENT

Ce părere avea Doina Teodoru despre Cătălin Scărlătescu înainte să fie împreună

Doina Teodoru a mai spus că credea că iubitul ei este „gagicar” după cum aflase de la un coleg de muncă. Andreas Petrescu este cel care i-a făcut o scurtă descriere lui Cătălin Scărlătescu pentru actuala sa iubită.

Doar că portretul nu era unul al bărbatului ideal, ci mai degrabă al unui Don Juan. Ulterior, după ce a aflat de Cătălin Scărlătescu dintr-un sketch, Doina Teodoru a ajuns să îl cunoască.

ADVERTISEMENT

„Țin minte că am făcut, la un moment dat, un sketch cu Andreas Petrescu despre Chefi la cuțite și eu eram concurenta și l-am întrebat pe Andreas: care-i treaba?

Că eu tot vorbeam cu acest Cătălin Scărlătescu personajul. Ăsta cum e?  „Păi vezi că e gagicar, din ăsta căruia îi plac gagicile foarte mult!”.

ADVERTISEMENT

A, ok, deci așa să mă raportez la el! Deci cam asta știam eu despre Cătălin Scărlătescu înainte să-l cunoscă”, a mărturisit actrița.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au cunoscut apoi la Vama Veche și s-au mai întâlnit la niște petreceri. Apoi au decis să iasă în oraș și iată că sunt acum împreună oficial.

ADVERTISEMENT