Life

Drama care i-a marcat viața Doinei Teodoru. Prin ce a trecut iubita lui Cătălin Scărlătescu

Drama cu care s-a confruntat actrița Doina Teodoru. Partenera chefului Cătălin Scărlătescu a povestit întâmplarea marcantă.
01.04.2023 | 13:18
Drama care ia marcat viata Doinei Teodoru Prin ce a trecut iubita lui Catalin Scarlatescu
Drama cu care s-a confruntat Doina Teodoru pe când avea doar 14 ani. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre drama din viața sa. Actrița și-a deschis sufletul și a relatat episodul care a marcat-o în copilărie. Momentul îi este de mare ajutor acum în anumite secvențe ale rolurilor sale.

Momentul dramatic din adolescența Doinei Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru avea doar 14 ani când avea să fie martora unui eveniment neplăcut. Fosta concurentă de la competiția America Express își aduce aminte cu tristețe de el, mai ales că este vorba despre o ființă pe care a îndrăgit-o extrem de mult.

ADVERTISEMENT

Partenera maestrului bucătar Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că în adolescență a văzut cum i-a fost ucis câinele de către un șofer. Acesta nici măcar nu a oprit să vadă ce s-a întâmplat, ci și-a văzut mai departe de drum. Asta în ciuda strigătelor disperate ale ei, ținându-și animalul de companie în brațe.

Actriței i-a fost greu să depășească acea clipă. Dar a descoperit că o poate ajuta în carieră. De fiecare dată când are de jucat ceva trist sau să plângă, ea se transpune în copilul îndurerat de atunci și așa reușește să facă performanță pe scena teatrului.

ADVERTISEMENT

”Am o amintire neplăcută, pe care am folosit-o în meseria mea, sună puțin masochist, a fost un eveniment tragic când aveam 14 ani, aveam un câine care era destul de bătrân, se mișcă foarte greu.

La un moment dat, am trecut o străduță destul îngustă, câinele a rămas puțin în urmă și a trecut o Dacie peste el de două ori. S-a întâmplat chiar prin fața ochilor mei, eu strigând să oprească mașina, omul respectiv nu a oprit.

ADVERTISEMENT

Și a fost o chestie din asta ca în filme, eu cu câinele în brațe, plângeam. Da, m-a marcat un pic acest eveniment, dar ca să trec de el, l-am folosit în meserie. A fost ca un soi de terapie, retrăindu-l l-am consumat.”, a declarat Doina Teodoru, într-un interviu pentru catine.ro

Doina Teodoru, echipă bună cu Cătălin Scărlătescu la America Express

Doina Teodoru este o prezență tot mai activă acum în lumea showbizului românesc, după ce a luat parte, alături de Cătălin Scărlătescu, la competiția America Express. Aici, ei doi au făcut o echipă foarte bună, ajungând aproape de finala emisiunii.

ADVERTISEMENT

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au fost eliminați chiar înainte de ultimul episod din America Express. În cele din urmă, bătălia finală s-a dat între echipele formate din fostele membre ale trupei Andre și Bordea și Cortea, aceștia din urmă câștigând trofeul și premiul de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT