Life

Doina Teodoru a spus ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Cătălin Scărlătescu după America Express. S-a zvonit că s-au despărțit: „A fost nevoie”

Doina Teodoru a vorbit despre situația în care ea și Cătălin Scărlătescu au ajuns după încheierea filmărilor pentru America Express.
13.10.2023 | 10:10
Doina Teodoru a spus ce sa intamplat de fapt intre ea si Catalin Scarlatescu dupa America Express Sa zvonit ca sau despartit A fost nevoie
Doina Teodoru a explicat ce s-a întâmplat între ea și Cătălin Scărlătescu după America Express. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Doina Teodoru a oferit explicații despre presupusa despărțire dintrea ea și Cătălin Scărlătescu. E adevărat, după întoarcerea din America Express au stat mai mult zile separat, pentru a-și pune ordine în gânduri.

Doina Teodoru a spus ce s-a întâmplat între ea și Cătălin Scărlătescu la întoracerea din America Express

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, despre care s-a aflat acum că a fost concediat de la Chefi la cuțite, formează un cuplu de aproximativ ani. Iar testul suprem al relației lor a avut loc anul trecut, când au participat la America Express.

ADVERTISEMENT

În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, actrița fiind cu 17 ani mai tânără decât celebrul bucătar, ei au demonstrat că pot face față oricărei provocări și că sunt o echipă puternică, ajungând chiar până în semifinala show-ului.

Cu toate acestea, s-a zvonit că după terminarea filmărilor, între Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu ar fi avut loc o scurtă despărțire. Acum, vedeta a explicat că, într-adevăr, ea și celebrul chef și-au luat câteva zile de vacanță separat. 

ADVERTISEMENT

Și asta pentru că au avut nevoie să se liniștească după aventura prin care tocmai trecuseră. Însă relația lor nu a avut de suferit în timpul în care au fost plecați pe Drumul Aurului, deși au mai avut și momente tensionate.

„Nu, noi nu ne-am despărțit niciodată. A fost nevoie să plecăm să ne mai aerisim creierii un pic, să stăm cu prietenii noștri, să stăm în natură. A fost un stres foarte mare acolo, în emisiune”, a declarat Doina Teodoru pentru okmagazine.ro. 

ADVERTISEMENT

Cum arată, de fapt, relația celor doi

Actrița a adăugat că diferența de vârstă nu a fost niciodată un obstacol în calea iubirii lor. Doina Teodoru nici măcar nu l-a întrebat pe Cătălin Scărlătescu câți ani are atunci când s-au cunoscut, în Vama Veche, iar acum fiecare zi arată complet diferit pentru ei.

„Nicio zi din relația noastră nu seamănă cu alta. Suntem haos amândoi. Încă ne calibrăm. Timp împreună petrecem și nu prea. Pentru că eu sunt mereu plecată, ba în turnee, ba cu spectacole, el la fel, ba are festivaluri, filmări.

ADVERTISEMENT

Când prindem timp împreună de obicei fugim pe undeva sau stăm pur și simplu în casă. Sau la Cătălin la restaurant, unde se mai adună prietenii. Cea mai lungă perioadă în care efectiv am stat mereu împreună a fost la America Express.

Și a fost și pe la începutul relației, ne-am aruncat în gol. De-abia acum mă simt cu adevărat pregătită să merg cu el în America Express”, a mai spus Doina Teodoru despre relația cu Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT