Life

Doina Teodoru, uimită de plecarea lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite: ”Am fost informată după”

Doina Teodoru, consternată de demisia lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite. Ce a mărturisit actrița de la Antena 1.
24.10.2023 | 10:10
Doina Teodoru uimita de plecarea lui Catalin Scarlatescu de la Chefi la cutite Am fost informata dupa
Doina Teodoru, consternată de demisia lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite. Ce a mărturisit actrița de la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la America Express uimită de plecarea partenerului de viață de la Chefi la cuțite. A fost informată ulterior de decizia renumitului bucătar. Care sunt planurile pe care le are în prezent vedeta.

Doina Teodoru, consternată de demisia lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite. Ce a mărturisit actrița de la Antena 1

Doina Teodoru s-a declarat consternată de demisia lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite. Ce a mărturisit actrița de la Antena 1 după ce a aflat că iubitul ei, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au plecat din show-ul culinar.

ADVERTISEMENT

Se pare că fosta participantă de la America Express nu a știut nimic de decizia bucătarului și a aflat destul de târziu. Cu siguranță, cheful va fi urmărit în continuare, însă nu se știe dacă va mai semna contract în televiziune.

„Eu, personal, nu pot să vă spun nimic. Va trebui să vorbiți cu Cătălin sau cu ceilalți doi chefi: ori cu Florin, ori cu Sorin. E bucătăria lor acolo, asta-i clar. Nu am știut nimic. Am fost informată după: «Vezi că se întâmplă lucrurile astea».

ADVERTISEMENT

Ok, îmi pare rău. Ce să zic? Sunt alături de tine, orice s-ar întâmpla, cum e și normal. Şi eu am aflat odată cu toată lumea. Ce să zic? Cu siguranță va fi văzut în continuare, în restul proiectelor pe care le face”, a mărturisit Doina Teodoru pentru ego.ro.

Ce afaceri are chef Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu a renunțat la contractul cu Antena 1, unde a fost urmărit ani la rând în emisiunea culinară Chefi la cuțite. A fost jurat și în show-ul Chefi fără limite, dar asta nu înseamnă că în prezent nu are suficiente proiecte.

ADVERTISEMENT

Iubitul actriței Doina Teodoru are mai multe afaceri, una dintre ele fiind un restaurant. Vedeta a mărturisit la un moment dat că angajații săi nu au deloc pauză, nu au acces la telefonul mobil și nu pot fuma în timpul programului de muncă.

Renumitul bucătar este foarte strict cu persoanele care lucrează pentru el. Cheful muncește enorm și spune că nu a avut nicio zi de concediu medical. Îi pasă foarte mult de ceea ce face și știe cel mai bine ce funcționează în afacerile sale.

ADVERTISEMENT

„Nu există. Îmi pasă. Și nu sunt pasionat, pur și simplu îmi pasă. Nu poate să meargă bucătăria fără mine. Eu am avut restaurantul închis cât s-a filmat Chefi la cuțite. Sunt trăsnit rău.

Știu că ar funcționa, doar că trebuie să găsesc omul ăla care să învețe poezia. Să facă tot cum îi zic eu”, a povestit Cătălin Scărlătescu în podcast-ul Fain și simplu, moderat de Mihai Morar, pe Youtube.

ADVERTISEMENT