Life

Cu ce echipe de fotbal țin Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. E război total la Chefi la Cuțite

Care sunt echipele de fotbal preferate de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. E un adevărat conflict la Chefi la cuțite.
18.10.2023 | 19:18
Cu ce echipe de fotbal tin Catalin Scarlatescu Florin Dumitrescu si Sorin Bontea E razboi total la Chefi la Cutite
Care sunt echipele de fotbal preferate de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. E un adevărat conflict la Chefi la cuțite. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cu ce echipe de fotbal țin bucătarii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. E război total la Chefi la Cuțite. Dezvăluirea a fost făcută chiar în cadrul emisiunii culinare de la Antena 1, de un fost jucător.

Care sunt echipele de fotbal preferate de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. E un adevărat conflict la Chefi la cuțite

Care sunt echipele de fotbal preferate de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. E un adevărat conflict la Chefi la cuțite, după ce Florin Bratu (43 de ani) a aflat amănunte de la cei trei jurați ai show-ului.

ADVERTISEMENT

„Doi dintre ei, din informațiile mele, sunt dinamoviști de-ai mei așa că sper să îi impresionez mai ușor”, a spus jucătorul de fotbal în emisiunea de la Antena 1, în urmă cu mai bine de o lună.

Mai exact, este vorba de câștigătorul de la Asia Express și fostul concurent de la America Express. Ambii țin cu formația din șoseaua Ștefan cel Mare, în ciuda faptului că Sorin Bontea nu a fost niciodată pe stadion.

ADVERTISEMENT

„Florin Bratu, un mare fotbalist al României, un atacant de mare valoare, rapidist-dinamovist, de fapt, a jucat și la Rapid și la Dinamo. Nu prea am eu apartenență cu dânsul”, a spus Florin Dumitrescu, care ține cu Steaua.

„Pe doi i-ai prins, pe unul nu”, a mai spus juratul de la Chefi la cuțite, în timp ce Florin Bratu a recunoscut că sunt trei contra unu. Sorin Bontea a transmis că e prima oară când îl vede față-n față pe fostul jucător de fotbal.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu, mare susținător al echipei Dinamo

În aceeași notă, Cătălin Scărlătescu a subliniat că era mereu prezent la meciuri atunci când juca cunoscutul sportiv. Juratul de la Chefi la cuțite a avut o reacție neașteptată după ce Dinamo a luat bătaie de la Steaua în play-offul ligii secunde.

„Bineeee Dinamooo. Gastronomic vorbind… sunteți pilaf”, a notat iubitul actriței Doina Teodoru pe pagina personală de Instagram. La momentul respectiv scorul final al jocului de fotbal a fost 2-0.

ADVERTISEMENT

Tot în cadrul emisiunii culinare Florin Dumitrescu a fost curios să afle dacă jucătorii din teren aud încurajările din galerile sau înjurăturile oamenilor care ajung pe stadion, dar și cum se simte când este pus în această situație.

ADVERTISEMENT