Life

Scandal între Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu: ”Nu ești în stare de nimic”

Dispută aprinsă între Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Ce reproșuri și-au făcut jurații emisiunii Chefi la cuțite.
11.10.2023 | 23:14
Scandal intre Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu Nu esti in stare de nimic
Dispută aprinsă între Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Ce reproșuri și-au făcut jurații emisiunii Chefi la cuțite. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandal între Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. „Nu ești în stare de nimic” este una dintre replicile pe care și le-au aruncat cei doi bucătari de la Antena 1 în ediția difuzată miercuri, 11 octombrie 2023.

Dispută aprinsă între Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Ce reproșuri și-au făcut jurații emisiunii Chefi la cuțite

Dispută aprinsă între Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Ce reproșuri și-au făcut jurații emisiunii Chefi la cuțite după ce presiunea competiției și-a spus cuvântul. O probă i-a scos din minți pe jurații show-ului culinar.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor, prezentatoarea de la Antena 1, nu a venit cu o veste bună pentru concurenți și chefi. Proba un pic cam complicată s-a dovedit a fi una în care s-a dezlănțuit nebunia. Totul a pornit de la căpitanul Amanitei Regale care a cerut un bol unui concurent din echipa sa.

Din păcate, rivalul său a spus încă de la începutul probei că nu este bine să apeleze la ajutoare din exterior. Indicațiile oferite de Florin Dumitrescu nu au fost duse la bun sfârșit de concurenții pe care-i coordonează.

ADVERTISEMENT

„Băi, pe ăștia îi descalifici! Nu mă mai joc”, a strigat căpitatul de la Saint-Tropez, conform a1.ro. „Am zis să nu se apropie nimeni”, a completat soțul Cristinei Sima. Sorin Bontea a intervenit și el în disputa dintre colegi.

„Aveam porumb peste tot, bolul era prea mic, am zis hai să strâng și eu porumbul de pe masă”, a mai spus chef Florin Dumitrescu. În cele din urmă Irina Fodor a fost nevoită să oprească jocul juraților.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu, ieșire nervoasă la Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu a continuat să adune boabele de porumb de pe masă, în timpul probei de la Chefi la cuțite. Cătălin Scărlătescu s-a opus vehement și asta l-a deranjat și mai tare pe chef care a aruncat la pământ unul dintre boluri.

„Nici nu poți să câștigi! Nu ești în stare de nimic!”, a completat soțul jurnalistei Cristina Sima și imediat a părăsit platoul. Irina Fodor a intervenit și chiar a propus ca cheful să fie descalificat la această probă.

ADVERTISEMENT

„Azi n-am chef de scadal. M-am obișnuit să câștige Dumitrescu probele”, a mărturisit Sorin Bontea. În cele din urmă lupta s-a dat doar între echipa Soarelui Răsare și Saint-Tropez. Aceștia din urmă au câștigat.

ADVERTISEMENT