Life

Doinița Oancea are un nou iubit. Cum au fost surprinși cei doi pe Instagram

Doinița are un nou iubit, după ce s-a despărțit de Adrian Călin cu câteva luni în urmă. Cei doi s-au fotografiat într-o ipostază inedită.
15.07.2021 | 21:53
Doinita Oancea are un nou iubit Cum au fost surprinsi cei doi pe Instagram
Doinița Oancea are un nou iubit. Cum au fost surprinși cei doi pe Instagram. Sursa foto: tvmania.ro
ADVERTISEMENT

Doinița Oancea este din nou îndrăgostită, la câteva luni după ce s-a despărțit de Adrian Călin. Actrița s-a fotografiat într-o ipostază inedită alături de noul partener.

Fosta actriță din „Fructul Oprit” și „Sacrificiul” pare mai fericită ca niciodată. Este prima imagine alături de noul iubit pe care actrița o face publică.

ADVERTISEMENT

Doinița Oancea are un nou iubit. Cum s-au fotografiat cei doi

Doinița Oancea a postat prima imagine cu noul ei iubit, la mai bine de trei luni de când a trecut printr-o despărțire. Îndrăgita actriță a fost împreună cu Adrian Călin timp de cinci ani și au decis să meargă pe drumuri separate.

Se pare că actrița a trecut peste suferință și este mai fericită ca niciodată alături de noul ei partener. Doinița Oancea nu a dezvăluit identitatea bărbatului care face acum parte din viața ei.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a postat pe InstaStory o imagine în care își ține iubitul de mână, fără să fie vizibilă fața lui sau alte detalii.

Cel mai probabil, Doinița Oancea a postat fotografia pentru a le arăta fanilor că și-a revenit după despărțirea de fostul ei partener.

ADVERTISEMENT
Doinița Oancea și noul ei iubit
Doinița Oancea și noul ei iubit. Sursa foto: Instagram

Doinița Oancea, declarații despre relația cu Adrian Călin

În urmă cu câteva luni, Doinița Oancea i-a șocat pe fani cu declarațiile ei. Frumoasa actriță a recunoscut că relația cu Adrian Călin a ajuns la final, bărbatul cu care a fost împreună mai bine de cinci ani.

„Drumurile noastre s-au separat după cinci ani jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională.

ADVERTISEMENT

Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine.

Știu foarte puține persoane despre despărțire.

Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine”, spunea Doinița Oancea la momentul respectiv, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT