Life

Doliu în cinematografie. Ewen MacIntosh, actorul din The Office, a murit la 50 de ani

Doliu în lumea artistică. Ewen MacIntosh, cunoscut pentru rolul din The Office, a încetat din viață la vârsta de 50 de ani.
21.02.2024 | 14:54
Doliu in cinematografie Ewen MacIntosh actorul din The Office a murit la 50 de ani
Doliu în lumea artistică. Ewen MacIntosh, cunoscut pentru rolul din The Office, a încetat din viață la vârsta de 50 de ani. Sursa foto: variety.com
ADVERTISEMENT

Doliu în cinematografie. Ewen MacIntosh, actorul din The Office, a murit la 50 de ani. Anunțul a fost făcut public de compania de management care i-a fost alături pe parcursul carierei sale în lumea artistică.

Doliu în lumea artistică. Ewen MacIntosh, cunoscut pentru rolul din The Office, a încetat din viață la vârsta de 50 de ani

Doliu în lumea artistică. Ewen MacIntosh, cunoscut pentru rolul din The Office, a încetat din viață la vârsta de 50 de ani. Comediantul, renumit pentru personajul Big Keith din producția amintită, urmează să fie incinerat.

ADVERTISEMENT

Apropiații nu au dezvăluit care a fost cauza decesului, fanii fiind extrem de îndurerați la aflarea veștii că starul nu mai este printre noi. De asemenea, familia a mai transmis că în cursul acestui an se va organiza o sărbătoare în cinstea lui.

„Cu mare tristețe anunțăm dispariția pașnică a iubitului nostru geniu al comediei Ewen MacIntosh. Familia lui le mulțumește tuturor celor care l-au susținut, în special Willow Green Care Home.

ADVERTISEMENT

Va avea loc în curând o incinerare privată pentru familie și prieteni apropiați și un memorial de sărbătoare mai târziu în cursul anului”, este anunțul făcut de compania de management a regretatului actor, Just Right Management.

Vedetele care l-au cunoscut și au jucat alături de Ewen MacIntosh și-au exprimat condoleanțele pe rețelele de socializare. Printre aceștia se află Miranda Hart, care i-a adus un omagiu actorului precizând că este încântată că a avut plăcerea să joace împreună.

ADVERTISEMENT

„Un membru familiar și amuzant al scenei de schițe din Edinburgh, unde am început cu toții și care a continuat să creeze unul dintre cei mai iconici artiști din istoria comediei TV”, a scris actorul Rufus Jones pe rețeaua X, notează BBC.

Cine a fost actorul Ewen MacIntosh din The Office

Ewen MacIntosh nu a fost numai actor, ci și comediant. A avut un rol memorabil din The Office, unde a putut fi urmărit în ambele părți ale serialului. Producția a fost difuzată pentru prima oară în anul 2001. În plus, regretatul artist a apărut și în spectacole.

ADVERTISEMENT

A jucat în Miranda și Little Britain, arată presa de specialitate de peste hotare. Cel mai recent rol al său a fost interpretat în 2017. Mai exact, este vorba de rolul lui Lionel în filmul britanic de comedie romantică Finding Fatimah.

ADVERTISEMENT