Life

Snoop Dogg e în doliu! Artistul îndrăgostit de România și-a pierdut fratele

Snoop Dogg trece prim momente grele după ce fratele lui de doar 44 de ani s-a stins din viață.
17.02.2024 | 11:04
Snoop Dogg e in doliu Artistul indragostit de Romania sia pierdut fratele
Snoop Dogg e în doliu după ce fratele lui mai mic a încetat din viață: Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bing Worthington, fratele lui Snoop Dogg, avea doar 44 de ani și s-a stins din viață fulgerător. Artistul a postat un mesaj emoționant pe rețelele sale de socializare în memoria fratelui său.

Fratele lui Snoop Dogg a murit

Snoop Dogg a anunțat pe rețelele sale de socializare că fratele lui, Bing Worthington, a încetat din viață. În mai multe fotografii și filmulețe, artistul l-a pomenit pe fratele său mai mic, iar mesajele spun totul despre ce relație apropiată aveau.

ADVERTISEMENT

”Să o saluți pe bunica” și ”Până ne vom reîntâlni”, sunt două dintre frazele pe care le postat artistul la adresa fratelui său de doar 44 de ani care a încetat din viață în urmă cu o zi. Suferința lui e cu atât mai mare cu cât cei doi erau de nedespărțit. Cauza decesului nu a fost, încă, dezvăluită.

De altfel, Bing Worthington îl însoțea pe Snoop Dogg la mai toate concertele și făcea parte din echipa lui de organizare. Mai mult, povestește Snoop în postarile sale, Bing era ”responsabil” cu buna dispoziție a echipei, umorul lui fiind neegalat.

ADVERTISEMENT

Pe numele lui real Calvin Cordozar Broadus Jr, Snoop Dogg a colaborat cu fratele său pentru mai multe hituri lansate. Worthington a co-fondat casa de discuri canadiană Dogg Records și a lansat, în 2003, un album hip-hop.

”Când am scos albumul, făceam totul împreună în muzică. Fratele meu era un rapper grozav, iar eu eram un rapper grozav, dar mi-am spus: `De ce lucrez la muzică? Ar trebui să fac toată partea de afaceri a chestiei ăsteia`. Îmi place să cunosc oameni, să vorbesc despre afaceri, asta m-a făcut să merg. Asta m-a făcut să mă simt ca o altă persoană”, spunea Bing Worthington, pentru Vice, citat de revista People.

ADVERTISEMENT

Snoop Dogg, îndrăgostit de România

Acum câțiva ani, Snoop Dogg a făcut o reclamă fantastică României. Mai exact, el a comis o gafă amuzantă și a anunțat că un concert de-al lui va avea loc în Comuna Bogata din județul Mureș. De fapt, voia să anunțe că va cânta în Bogota, Columbia.

Când și-a dat seama de greșeală, Snoop Dogg a anunțat ă, totuși, va ajunge și în România, ba chiar a început să facă lobby pentru comuna din Mureș. ”Visitbogata” a fost unul dintre hashtag-urile pe care rapperul le-a tot folosit în postările sale, contul său de Instagram având peste 85 de milioane de urmăritori.

ADVERTISEMENT

La cinci ani de la confuzie, Snoop Dogg și-a promovat albumul cu imagini din comuna mureșeană Bogata. Un camion tapetat cu afișele de promovare ale albumului său a fost filmat în timp ce se plimba pe străzile din Bogata.

Videoclipul a strâns, la ava vreme, sute de mii de vizualizări, iar câteva mii de comentarii. Iar multă lumea, prin comentarii, se întreba unde este, de fapt, locul idilic din clip, în care puteau fi observate casele tradiționale, bătrânești, de pe străzi.

ADVERTISEMENT