Life

Doliu în familia cântăreței Delia Matache! Gina, mama artistei, anunț trist: „Sunt dărâmată!”

Familia cântăreței Delia Matache este în doliu! Mama vedetei de la Antena 1, doamna Gina, a făcut anunțul trist și spune că e dărâmată.
22.04.2023 | 13:47
Doliu in familia cantaretei Delia Matache Gina mama artistei anunt trist Sunt daramata
Mama cântăreței Delia Matache este în doliu. Foto: Instagram/ Antena 1
ADVERTISEMENT

Familia artistei Delia Matache este în doliu! Mama artistei, Gina Matache, a scris despre necazul care a dărâmat-o, precizând că nu îi mai arde de absolut nimic.

Mama cântăreței Delia Matache este în doliu. Gina: „Sunt dărâmată!”

Gina Matache și-a înmormântat o rudă apropiată, o persoană la care ținea foarte mult. Vestea a marcat-o profund pe mama cântăreței Delia Matache, iar despre acest moment dificil a ținut să relateze chiar ea.

ADVERTISEMENT

Fără să dea foarte multe detalii despre persoana pe care tocmai a pierdut-o, Gina a precizat că orice subiect pălește acum în fața acestui deces.

„Sunt dărâmată. Nu-mi arde de nimic. Trec printr-o perioadă grea din toate punctele de vedere, și pe plan personal și profesional. Tocmai ce am înmormântat o rudă. Măcar sănătoasă să fiu, ar fi bine”, a declarat Gina Matache pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Necazurile par să vină unul după altul pentru Gina Matache, asta după ce în ultimele luni a devenit de notorietate un conflict apărut în familia ei, unul care a împânzit întreaga presă.

Gina, mama juratei iUmor Delia Matache, este extrem de supărată de când fiica ei și-a făcut un nou iubit, în persoana unui tânăr pe nume Radu Siffredi, asta după ce Oana a divorțat. Gina a încercat din răsputeri să o întoarcă pe fiica ei acasă, însă nu a reușit, până acum.

ADVERTISEMENT

Gina Matache, necazuri din cauza fiicei sale, Oana

„Nici mie nu-mi place să fac asta, numai după ce am terminat toate argumentele am luat această decizie, dar copiii mici trebuie protejați.

E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici, spre binele copiilor. Copiii au un tată exemplu în eleganță, cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii tot ce au construit părinții.

ADVERTISEMENT

Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot ca să-i deschid ohcii. Mă doare să o văd cum merge în jos. De aceea am procedat așa.

Probabil sunteți cunoștințe și doare, dar nu trebuia să despartă familia asta. Divorțați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă, lasă de dorit”, scria nu de multă vreme mama cântăreței Delia Matache despre situația Oanei, cealaltă fiică a sa.

ADVERTISEMENT