Life

Doliu în familia Mariei Cârneci. Fratele artistei s-a stins din viață. „Rămâi în sufletul meu”

Maria Cârneci trece prin cele mai grele momente din viața ei. Artistul și-a pierdut fratele și are nevoie de o perioadă de reculegere
01.12.2023 | 23:23
Doliu in familia Mariei Carneci Fratele artistei sa stins din viata Ramai in sufletul meu
Maria Cârneci este în doliu. Artista a pierdut o persoană dragă Sursa foto: Pixabay, Facebook
ADVERTISEMENT

Maria Cârneci nu traversează cea mai bună perioadă din viața sa. Artista este profund îndurerată de pierderea fratelui său. Acesta s-a stins din viață, iar vedeta abia și-a găsit cuvintele pentru a vorbi despre tragicul eveniment.

Maria Cârneci a pierdut una dintre cele mai dragi persoane din viața ei

Maria Cârneci este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. De-a lungul timpului, aceasta a vrut să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Vedeta a vorbit foarte rar despre cei dragi și doar atunci când a avut ceva de comunicat.

ADVERTISEMENT

De data asta, Maria Cârneci a venit în fața fanilor cu o veste proastă. Din păcate, fratele său nu mai este în viață. Acesta a murit recent, iar artista este profund îndurerată de pierderea suferită.

La finalul acestei luni, artista a postat un mesaj sfârșietor despre iubitul său frate. Acesta s-a stins din viață, iar Maria Cârneci a simțit nevoie să le aducă asta la cunoștință fanilor.

ADVERTISEMENT

“Cu lacrimi și durere mare, vă spun că astăzi mi-am condus fratele pe ultimul drum! Pe 28 noiembrie, fratele meu ne-a părăsit, a plecat în lumea fără dor!!! Drum lin spre îngeri, frățiorul meu drag!!! Dumnezeu să te odihnească în pace! Rămâi în sufletul meu, tot frate scump și drag și nu te vom uita niciodată! Sora mai mică, Maria!”

Pierderea suferită o va afecta pe mai multe planuri, inclusiv pe cel artistic. Maria a decis să fie mai discretă cu aparițiile sale publice în această perioadă, tocmai pentru a-și reveni.

ADVERTISEMENT

Artista de muzică populară pune mereu familia pe primul loc

Vedeta și fratele ei aveau o relație specială și comunicau foarte mult. Din păcate, artista a avut mereu un program încărcat, ceea ce înseamnă că are momente în care stă departe de cei dragi.

Chiar dacă abia mai face față concertelor și spectacolelor, Maria Cârneci pune mereu familia pe primul loc. Nimic nu este mai important pentru ea decât cei dragi și se asigură că este prezentă suficient în viața lor.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, îndrăgita interpretă a fost mai sinceră ca niciodată și a recunoscut care este rolul cel mai provocator pentru ea. Se pare că de o vreme bună aceasta a luat contact cu mult controversata ipostază de soacră.

Spre deosebire de multe alte cazuri, Maria Cârneci este o soacră excepțională. Artista are o relație specială cu nora ei și a reușit să îi câștige încrederea. Ba chiar o consideră fiica ei.

ADVERTISEMENT
Tags: