Life

Doliu în lumea filmului! A murit Clark Middleton, actor celebru din filmele Kill Bill

06.10.2020 | 16:09
Doliu in lumea filmului A murit Clark Middleton actor celebru din filmele Kill Bill
Faimosul actor Clark Middleton a murit în urma unui diagnostic șocant
ADVERTISEMENT

Clipe de doliu în lumea filmului, după ce Clark Middleton a murit. Actorul era cunoscut în special din seria de filme Kill Bill și a fost răpus din pricina unui diagnostic primit din partea medicilor.

Cunoscutul bărbat de la Hollywood nu a mai putut fi salvat și nici nu a prezentat o revenire, fiind declarat chiar în stare gravă de către specialiști.

ADVERTISEMENT

Clark Middleton jucase și în alte producții de renume, precum “Twin Peaks”, dar și în “Blacklist”. Acesta era celebru și din seria de filme în regia lui Quentin Tarantino.

Doliu în lumea cinematografiei după ce Clark Middleton a murit din cauza unui virus periculos

Cea care a dat vestea neașteptată a decesului a fost soția lui Clark Middleton. Anunțul a fost unul considerat șocant în lumea filmului american.

ADVERTISEMENT

Elissa, soția actorului de 63 de ani, a dezvăluit că acesta a pierdut lupta cu virusul West Nile, fiind diagnosticat pozitiv cu această problemă medicală destul de rară. Cei care l-au cunoscut pe actorul de la Hollywood au declarat că sunt în stare de șoc, deoarece dispariția sa a fost una total nefirească.

Clark Middleton avea în palmares nume grele de filme, cele mai cunoscute fiind seria Kill Bill. Virusul West Nile care s-a dovedit a fi mortal în cazul său este transmis în special prin înțepăturile de țânțar. În mod predominant este o boală ce afectează mai mult animalele și are o transmitere ceva mai redusă la om.

ADVERTISEMENT

„Cu inimile grele, anunțăm moartea unei vieți eminamente demne de sărbătoare: Clark Tinsley Middleton, 63 de ani – iubit, actor, scriitor, regizor, profesor, erou, soț, frate, prieten”, a transmis Elissa, soția actorului răpus de virusul mortal.

Doliu în lumea filmului! A murit Clark Middleton, actor celebru din filmele Kill Bill (2)
Clark Middleton a decedat la vârsta de 63 de ani

Potrivit revistei Variety, medicii de peste Ocean au făcut eforturi uriașe pentru a putea să îl salveze de la moarte pe Clark Middleton. Acesta nu a răspuns însă tratamentului primit și starea de sănătate doar i s-a înrăutățit.

ADVERTISEMENT

Soția acestuia a anunțat decesul duminică, iar mesajele ei de doliu au fost unele care au reușit să îi emoționeze foarte tare pe fani.

“Clark a murit pe 4 octombrie din cauza infectării cu virusul West Nile, pentru care nu există vreun remediu cunoscut. Clark a fost un suflet frumos care și-a petrecut viața sfidând limitele și fiind o voce pentru persoanele cu dizabilități.”, a mai mărturisit soția actorului.

ADVERTISEMENT
Tags: