News

Doliu în lumea filmului. Actorul Roy Horn a fost răpus de coronavirus la 75 de ani

09.05.2020 | 09:34
Doliu in lumea filmului Actorul Roy Horn a fost rapus de coronavirus la 75 de ani
ADVERTISEMENT

Roy Uwe Ludwig Horn, cunoscut publicului larg mai ales datorită spectacolelor de magie puse în scenă atât în Statele Unite ale Americii, cât și în întreaga lume, s-a stins din viață vineri seara, pe fondul unor complicații survenite în urma infectării cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut de publicistul său, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

A murit Ray Horn. Actorul american a pierdut lupta cu COVID-19

În vârstă de 73 de ani, carismaticul actor și magician a devenit cunoscut odată cu show-urile susținute în Las Vegas în anul 1967, alături de bunul său prieten și coleg Siegfried Fischbacher. Cei doi au ajuns apoi chiar și în Europa, oamenii fiind fascinați de numerele lor de iluzionism din care nu lipseau nici animăluțele.

ADVERTISEMENT

„Roy a fost un luptător toată viaţa, inclusiv în ultimele zile. Apreciez foarte mult echipa de medici, asistente şi angajaţi de la Spitalul Mountain View, care au luptat eroic împotriva virusului, care într-un final i-a luat viaţa lui Roy“, a transmis Fischbacher prin intermediul unui comunicat.

Rapperul britanic Ty a fost răpus de coronavirus la doar 47 de ani

Și lumea muzicii a fost puternic afectată de răspândirea agentului patogen denumit științific COVID-19, printre cei răpuși de această boală numărându-se și rapperul britaninc Ty, cunoscut și apreciat de publicul larg pentru stilul său matur, inspirat de la artiștii din Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut chiar de membrii echipei sale, printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare în cursul zilei de joi, 7 mai. Ty sau Ben Chijioke, pe numele său din buletin, a fost diagnosticat cu coronavirus la începutul anului.

Ulterior, pe o pagină web creată special pentru strângerea de fonduri, s-a anunțat că a fost de medici plasat în comă indusă, iar șansele de supraviețuire deveneau din ce în ce mai mici.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, starea începuse să se amelioreze, așa că a fost scos de la terapie intensivă. Din păcate, speranțele tuturor au fost spulberate în urmă cu 24 de ore, când managementul său a anunțat că artistul s-a stins din viață la doar 47 de ani.

Șocați de această veste tragică, britanicii au transmis nenumărate mesaje de condoleanțe, numindu-l „un prieten, un model şi bază a rap-ului britanic”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, foștii colegi de breaslă au declarat că „lumea rappului a pierdut unul dintre cei mai buni artiști ai săi. Ne va lipsi nespus de mult. A fost un artist deosebit și un reper pentru toți tinerii care vor să intre în lumea noastră”.

ADVERTISEMENT