Life

Doliu în lumea filmului. Un celebru actor din X-Men a murit

Este doliu în lumea filmului după ce un celebru actor din X-Men a murit. Acesta a mai avut și alte roluri memorabile de-a lungul timpului.
10.01.2024 | 08:56
Doliu in lumea filmului Un celebru actor din XMen a murit
A murit Adan Canto din X-Men. Sursă foto: Pinterest, captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doliu în lumea filmului după ce un celebru actor din X-Men a murit. Acesta s-a luptat cu o boală gravă o bună perioadă de timp și se pare că în final a pierdut lupta.

Doliu în lumea filmului

Doliu în lumea filmului după ce actorul mexican Adan Canto a murit. Acesta era cunoscut pentru rolurile sale din “X-Men: Days of Future Past”. De asemenea, el a mai jucat și în “Agent Game”, precum şi din serialul TV “The Cleaning Lady”.

ADVERTISEMENT

Adan Canto a murit la doar 42 de ani, iar tragicul anunț a fost făcut de publicista Jennifer Allen. Tot ea a fost și cea care a vorbit despre cauza morții regretatului actor din X-Men.

Jennifer Allen a dezvăluit că Adan Canto a murit din cauza unui cancer apendicular. Acesta a preferat însă să urmeze tratamentul în privat și să țină diagnosticul pentru el. Acesta este și motivul pentru care nu multă lume ar fi știut de boala de care suferă.

ADVERTISEMENT

Totodată, publicista a mai dezvăluit că faimosul actor din X-Men avea o ”profunzime de spirit” pe care însă puțini au cunoscut-o. Acesta va fi însă regretat de toți cei care l-au cunoscut, transmite The Associated Press.

“Adan avea o profunzime de spirit pe care puţini o cunoşteau cu adevărat. Cei care l-au întrezărit au fost schimbaţi pentru totdeauna. Va fi foarte regretat de atât de mulţi”, a dezvăluit Allen.

ADVERTISEMENT

Actorul Adan Canto din X-Men a murit

Menționăm faptul că Adan Canto s-a născut în Ciudad Acuña, Coahuila, Mexic. El a crescut în Texas, iar pe lângă faptul că s-a făcut remarcat în diferite filme și seriale, el a lucrat ca și cântăreț și compozitor.

Și-a făcut debutul în televiziune în anul 2009, în serialul mexican “Estado de Gracia”. În 2013 a primit un rol în serialul dramatic “The Following”, produs de Kevin Williamson pe Fox.

ADVERTISEMENT

Totodată, el a mai jucat și rolul vicepreşedintelui ales Aaron Shore în “Designated Survivor”, dar și cel al politicianului columbian Rodrigo Lara Bonilla în “Narcos”. Iar un rol pe care mulți nu îl vor uita este cel al mutantului Sunspot în “X-Men: Days of Future Past”.

Odată cu anunțul morții sale, reacțiile au început să curgă. Kiefer Sutherland, care a jucat alături de Canto în “Designated Survivor”, spre exemplu, a publicat un mesaj extrem de dureros.

“Se pare că în ultima vreme am fost nevoit să fac prea multe postări ca aceasta, dar am inima frântă de pierderea lui Adan Canto. A fost un spirit atât de minunat. Ca actor, dorinţa lui de a face bine, de a fi grozav şi apoi de a face mai bine, a fost cu adevărat impresionantă şi ne va lipsi foarte mult.

De asemenea, am inima frântă pentru soţia sa, Steph, şi pentru cei doi copii mici ai săi. Adan, să te odihneşti în pac”, a scris Sutherland, pe contul de Instagram, adăugând și o poză cu regretatul actor.

ADVERTISEMENT
Tags: