Life

Doliu în lumea medicală din România! S-a stins din viață doctorul cu mâini de aur

Unul dintre cei mai buni medici din România, dar și din Europa s-a stins din viață la 57 de ani. Colegii, familia și pacienții săi sunt îndurerați.
25.01.2024 | 19:21
Doliu in lumea medicala din Romania Sa stins din viata doctorul cu maini de aur
Horia Cioflan a murit la 57 de ani. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Lumea medicală din România este mai săracă. S-a stins din viață unul dintre cei mai cunoscuți și cei mai pricepuți medici din țară. Este vorba despre un nume cunoscut, un medic primar obstretică-ginecologie prin mâinele căruia au trecut sute de pacienți.

Medicul Horia Cioflan a murit la vârsta de 57 de ani

Începutul de an a venit cu vești proaste pentru lumea medicală. S-a stins din viață unul dintre cei mai cunoscuți medici din București. Acesta a activat ani la rând în cadrul unui mare spital din Capitală și a tratat sute de pacienți.

ADVERTISEMENT

Horia Cioflan, căci despre el este vorba, s-a stins din viață la doar 57 de ani. În rândul colegilor, dar și al pacienților care l-au întâlnit în momente de cumpănă, acesta era cunoscut ca fiind ”medicul cu mâini de aur”.

De-a lungul carierei sale, mediul Horia Cioflan a studiat și s-a pregătit până a devenit cel mai bun din domeniu. Medicul ajunsese să aibă competențe în chirurgie robotică, chirurgie oncologică ginecologică, dar și în chirurgie laparoscopică și histeroscopică, potrivit stiripesurse.ro.

ADVERTISEMENT

Originile medicului Horia Cioflan se trag tocmai din județul Gorj, comuna Padeș. Visul său de a deveni medic a fost mai mare decât orice, așa că a ajuns să fie unul dintre cei mai apreciați și pricepuți profesioniști din domeniu.

Primarul comunei Padeș, mesaj emoționant pentru regretatul medic

Numele lui Horia Cioflan a depășit granițele țării. Datorită profesionalismului său și al modului în care a salvat pacienții, acesta a ajuns să se numere printre cei mai buni specialiști obstretică-ginecologie din întreaga Europă.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în urmă cu ceva timp, medicul a avut parte de un eveniment nefericit. În timp ce se afla la muncă, acesta a suferit un infarct. A fost găsit de colegii lui în cabinetul său.

Din păcate, starea lui de sănătate după acest incident nu s-a îmbunătățit. Deși toată lumea a sperat că își va reveni, Horia Ciofan a stat multă vreme în comă.

ADVERTISEMENT

Finalul medicului a fost unul tragic, stingându-se din viață la doar 57 de ani. Atât colegii, cât și pacienții care au ajuns pe mâna lui și-l amintesc ca fiind un om excepțional și un medic care a răspuns mereu afirmativ la orice solicitare.

”Avea o disponibilitate fantastică pentru consăteni și nu numai. A fost un om foarte bun, care iubea oamenii și natura, plin de viață, bun la suflet și veșnic vesel. Așa o să mi-l amintesc mereu pe doctorul Horia Cioflan”, a scris pe Facebook primarul din Cloșani.

ADVERTISEMENT