Life

Doliu la Antena 1. A murit bunica Cristina de la Chefi la cuțite. ”Sufletul cel mai frumos”

Veste tristă pentru fanii Chefi la cuțite. Bunica Cristina, femeia care a venit la audiții cu Rawi Srouji s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani.
25.01.2024 | 18:14
Doliu la Antena 1 A murit bunica Cristina de la Chefi la cutite Sufletul cel mai frumos
A murit bunica Cristina de la Chefi la cuțite. Sursa foto: Pixabay, Facebook
ADVERTISEMENT

Cei care au ”savurat” din priviri fiecare sezon ”Chefi la cuțite”, sigur și-o mai amintesc pe bunica Cristina. Aceasta a venit la emisiune împreună cu Rawi Srouji, băiatul care i-a devenit ca un nepot. Cei doi au făcut senzație în farfurie, dar și în fața chefilor. Din păcate, bunica Cristina s-a stins din viață.

Bunica Cristina a mers la Chefi la cuțite împreună cu Rawi Srouji

Bunica Cristina a venit la Chefi la cuțite fără nicio reținere și a făcut spectacol alături de Rawi Srouji. Deși toată lumea a crezut că sunt bunică și nepot, Rawi era, de fapt, un străin care i-a devenit foarte apropiat.

ADVERTISEMENT

Cei doi aveau o relație specială, iar cei care i-au urmărit la Chefi la cuțite s-au convins de acest lucru. Din păcate, ieri, bătrânica s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani.

În sezonul 9, atunci când au participat la Chefi la cuțite, Rawi și bunica Cristina au fost unii dintre cei mai populari concurenți. Momentul lor a fost pe placul celor  de acasă și aproape că nu este spectator care să nu și-i amintească.

ADVERTISEMENT

Dincolo de faptul că au devenit virali pe TikTok, cei doi, Rawi și bunica Cristina au intrat imediat în inimile juraților. Bătrânica simpatică nu a avut nicio reținere în fața camerelor, ba chiar era dezinvoltă și mândră de faptul că a apărut la TV alături de Rawi.

Vestea că bunica Cristina a murit la 88 de ani i-a întristat pe fanii emisiunii

Din păcate, zilele acestea, Rawi Srouji a postat un mesaj trist pe rețelele sociale. Fostul concurent de la Chefi la cuțite le-a spus tuturor că bunica Cristina a murit la 88 de ani.

ADVERTISEMENT

Rawi a fost devastat de faptul că bunica Cristina nu mai este în viață. Tânărul avea o relație specială cu bătrânica și o considera bunica lui, mai ales că nu avea nicio persoană apropiată în România.

Rawi este originar din Israel, dar a venit la Cluj să studieze. Destinul i-a scos-o în cale pe bunica Cristina, chiar într-un moment de cumpănă. Tânărul a povestit că bunica Cristina a fost cea care l-a ajutat să plătească niște facturi, pentru că femeia de la ghișeu nu înțelegea limba română.

ADVERTISEMENT

Rawi îi va fi mereu recunoscător bunicii Cristina. Bătrânica a fost prima persoană care i-a fost alături în momentele grele și l-a făcut să se simtă ca într-o familie.

”O să îmi fie dor de conversațiile noastre, de sfaturile tale, de ochii tăi și de toate detaliile tale. Ai fost și vei rămâne mereu familia mea. Te voi iubi până la sfârșitul lumii”, a scris Rawi pe Facebook.

ADVERTISEMENT