Life

Doliu în lumea muzicală! Artista celebră care a murit: ”A fost o eroină”

Doliu în lumea muzicală după ce o artistă celebră a murit. Melodiile ei au încântat generații întregi și cel mai probabil vor rămâne în sufletul multor persoane.
21.01.2024 | 10:22
Doliu in lumea muzicala Artista celebra care a murit A fost o eroina
Doliu în lumea muzicală. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Este doliu în lumea muzicală după ce o celebră artistă a murit. A făcut furori ani întregi cu piesele sale, însă acum, doar amintirile rămân în urmă. Despre cine este vorba? Lumea artistică devine mai săracă.

Doliu în lumea muzicală

În lumea muzicală este doliu din nou. Solista trupei americane de fete The Shangri-Las din anii 60′, Mary Weiss, a murit la vârsta de 75 de ani. Tragicul anunț a fost făcut chiar de casa ei de discuri.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, Miriam Linna, de la Norton Records, cea care a și confirmat moartea solistei, a făcut o declarație publică. Aceasta a descris-o pe Mary ca fiind o ”icoană” și totodată ”o eroină”, atât pentru tineri, cât și pentru femeile din toate generațiile.

„Mary a fost o icoană, o eroină, atât pentru tinerii, cât și pentru femeile din generația mea și din toate generațiile.”, a fost anunțul făcut de Miriam Linna, de la Norton Records.

ADVERTISEMENT

A murit cântăreața Miriam Linna

Acum, lumea muzicală este mult mai săracă. Menționăm faptul că formația din care făcea pate a cunoscut celebritatea cu decenii în urmă. Au fost scoase hituri pe bandă rulantă despre dragoste, dar și despre tragedia adolescentină.

Iar exemple sunt multe. Chiar și așa, remarcate s-au făcut piesele „Remember (Walking In The Sand)” şi „Leader Of The Pack”. De altfel, cea din urmă a fost inclusă ulterior în Rock and Roll Hall of Fame.

ADVERTISEMENT

Și în tot acest timp, dincolo de partea vocală, Mary Weiss s-a ocupat și de sunetul, dar și de aspectul la The Shangri-Las. Celebra artistă a contribuit la ”pionieratul erei trupelor de fete alături de The Ronettes”, scrie presa internațională.

Menționăm faptul că aceasta nu este singura tragedie care a lovit lumea muzicală. La finele anului trecut, un celebru artist român a încetat din viață. Acesta a împărțit scena cu nume celebre precum Mădălina Manole.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre cântărețul Florin Apostol. El a murit la începutul lunii decembrie, la vârsta de doar 58 de ani. Artistul avea probleme de sănătate, iar prietenii săi au dat tragica veste.

Amintim că Florin Apostol s-a lansat la Festivalul de la Mamaia, în 1988. Tot acolo el a câștigat secțiunea “Interpretare”. Iar cele mai interesante colaborări au fost cu Mădălina Manole, cei urcând pe scenă împreună de multe ori.

ADVERTISEMENT