Life

Actorul genial de comedie care s-a stins înainte de vreme. A fost găsit fără suflare în camera de hotel, cu un rozariu în mână

Actorul genial de comedie care a murit înainte de vreme, la numai 33 de ani. A fost găsit fără viață în camera de hotel, cu un rozariu în mână.
13.08.2023 | 08:00
Actorul genial de comedie care sa stins inainte de vreme A fost gasit fara suflare in camera de hotel cu un rozariu in mana
Cine a fost Chris Farley, actorul genial de comedie care a murit la doar 33 de ani. Sursa foto: Hepta/Colaj fanatik
ADVERTISEMENT

Cine a fost actorul genial care s-a stins înainte de vreme, la doar 33 de ani. A fost găsit fără viață în camera de hotel, iar în mână avea un rozariu. A fost unul dintre cei mai mari comedianți de la finalul secolului trecut.

Actorul genial de comedie care s-a stins la doar 33 de ani

Născut la 15 februarie 1964, Christopher Crosby Farley a crescut în Madison, Wisconsin, și a studiat teatru și comunicare la Universitatea Marquette. Ulterior, a făcut parte din distribuția Teatrului Second City, acolo unde a fost descoperit de Lorne Michaels, producătorul de la Saturday Night Live, un mare show de comedie.

ADVERTISEMENT

A lucrat la Saturday Night Live (1975), dar a jucat și în câteva filme, cum ar fi “Wayne’s World” (1992), “Coneheads” (1993), “Billy Madison” (1995) și “Tommy Boy” (1995), alături de partenerul său de comedie, David Spade.

Cei doi au făcut un film numit “Black Sheep” (1996), iar de atunci Chris Farley a devenit unul dintre cei mai mari comedianți. Filmul “Beverly Hills Ninja”, apărut în 1997, l-a ajutat să devină și mai celebru.

ADVERTISEMENT

A mai filmat și alte producții de succes de-a lungul carierei. Ultimul său proiect a fost vocea lui Shrek, pentru filmul de animație cu același nume de la Dreamworks. Inițial, filmul și rolul principal au fost create pentru Chris.

Cu toate acestea, rolul vocal a fost preluat de Mike Myers, deși Farley muncise deja destul de mult la vocea personajului. Ultimele roluri în care a fost văzut au fost cele din “Heroes” și “Dirty Work”, înainte de moartea sa din 1997, la doar 33 de ani.

ADVERTISEMENT

Ce s-ar fi întâmplat în ziua în care actorul a murit

Ultima zi și-a petrecut-o alături de o prostituată numită Heidi, care a fost angajată pentru el de către un prieten, pentru suma de 2.000 de dolari. Aceasta i s-a alăturat actorului de comedie la o petrecere în Licoln Park, Chicago, la 11 dimineața.

La petrecerea respectivă au fost numeroase substanțe interzise. Mai târziu, Farley a mers alături de Heidi în apartamentul ei, acolo unde au continuat să consume droguri, notează reelreviews.com.

ADVERTISEMENT

Seara, la ora 23, s-au întors la apartamentul actorului din clădirea Hancock. Heidi devenise tot mai nervoasă, deoarece voia să fie plătită. Între timp, Farley încerca să-i spună că prietenul său era cel care trebuia să-i dea banii.

După ce au încercat fără succes să întrețină relații intime, Heidi a părăsit apartamentul la 3 dimineața. Actorul era sub influența alcoolului și s-a prăbușit la aproximativ 3 metri de ușă, în timp ce femeia ieșea din casă.

Ulterior, Heidi a susținut că l-a auzit pe actor având dificultăți de respirație. Acesta i-ar fi spus “Nu mă părăsi!”. Femeia a presupus că a leșinat, în cele din urmă, așa că a făcut o poză cu el întins pe podea înainte de a pleca.

În după-amiaza următoare, pe 18 decembrie 1997, Farley a fost descoperit de John, fratele său. Actorul zăcea pe jos în pantaloni de pijama și o cămașă cu nasturi descheiată, iar în mână avea o șapcă de baseball și un rozariu.

După ce a văzut un lichid asemănător cu sângele ieșind din nasul său, iar din gură o spumă albă, fratele actorului a chemat imediat ambulanța. A sosit un echipaj la locuința lui Farley, iar paramedicii l-au declarat mort la fața locului.

Care ar fi fost, de fapt, cauza morții

Potrivit investigațiilor, în apartamentul actorului nu au fost găsite narcotice ilegale. ci multe medicamente eliberate pe bază de rețetă. Alte rapoarte susțin că în casă erau numeroase sticle de alcool. Trupul actorului a fost supus unei autopsii, iar mostre de țesut au fost trimise la laborator pentru teste toxicologice.

Moartea actorului a fost declarată accidentală, în urma rezultatelor autopsiei. Chris Farley și-a pierdut viața din cauza intoxicației cu morfină și cocaină. Au mai fost descoperite și alte droguri în corpul său, deoarece se confrunta cu dependența.

ADVERTISEMENT
Tags: