Life

Doliu în lumea muzicii. Un cunoscut interpret a murit. Marcel Pavel, extrem de afectat: ”A fost un om minunat”

Lumea muzicii este din nou în doliu. Un cunoscut interpret a murit. Marcel Pavel, apropiat al acestuia, este extrem de afectat.
18.09.2021 | 15:20
Doliu in lumea muzicii Un cunoscut interpret a murit Marcel Pavel extrem de afectat A fost un om minunat
Doliu în lumea muzicii. Un cunoscut interpret a murit. Marcel Pavel, extrem de afectat: ”A fost un om minunat”. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Este doliu în lumea muzicii. Kadin Năsturică, un cunoscut interpret care era membru în ”Formația Geta și Kadin Năsturică”, a murit.

Vestea tragică a fost făcută publică de fiul artistului, Elvis Năsturică, pe pagina lui de Facebook. Fanii au fost șocați de această dramă și au lăsat zeci de mesaje de condoleanțe.

ADVERTISEMENT

Printre cei extrem de afectați de dispariția lui Kadin Năsturică se află și cunoscutul cântăreț Marcel Pavel, căruia nu-i vine să creadă că prietenul său nu mai este printre noi.

Doliu în lumea muzicii. Un cunoscut interpret a murit. Marcel Pavel, extrem de afectat: ”A fost un om minunat”

Zeci de mesaje de condoleanțe au curs și continuă să curgă pe site-urile de socializare după vestea morții lui Kadin Năsturică.

ADVERTISEMENT

Apropiat al artistului dispărut, Marcel Pavel a fost șocat când a aflat informația. Vedeta și-a exprimat regretul pentru decesul fulgerător al lui Kadin Năsturică.

”Of, Dumnezeule! Ce s-a întâmplat!? A fost un om minunat! Dumnezeule! Dumnezeu să-l țină la dreapta Sa! Sincere condoleanțe!”, a transmis Marcel Pavel pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a avut această reacție după mesajul postat de Elvis Năsturică în mediul online.

”Îmi este atât de greu să scriu asa ceva despre tăicuțul meu bun și frumos…dar…nu mai este…Dumnezeu să-l odihnească! Cine l-a cunoscut și vrea sa aprindă o lumânare pentru el puteți sa veniți pe str. Hațegana, nr 2 zona Cuțitul de Argint”, este postarea de pe site-ul de socializare a lui Elvis Năsturică, de sâmbătă, 18 septembrie.

Multe mesaje de condoleanțe după decesul lui Kadin Năsturică

Cei care l-au cunoscut pe Kadin Năsturică, prietenii, rudele și fanii au reacționat imediat ce au aflat că acesta s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT

”Dumnezeu sa te ierte Nașu meu bun Kadin Năsturică!! Ai fost ca un tată pentru mine, m-ai crescut, m-ai învățat numai de bine și am învățat numai lucruri frumoase de la tine!! Dumnezeu să îți lumineze calea. Rămâi în inima mea veșnic. Nici acum nu îmi vine să cred”, a scris o rudă.

”Îmi e greu să mă gândesc că nu mai e printre noi. KADIN NĂSTURICĂ. Era un om minunat ca și un tată pentru mine. Regret tare mult ce s-a întâmplat. Condoleanțe din inimă Familiei, doamne GETA și Elvis NASTURICĂ”, este mesajul lăsat de un prieten.

ADVERTISEMENT