News

Doliu în lumea sportului! Un tânăr fotbalist a murit înecat. Doar ce absolvise facultatea

05.07.2020 | 16:34
Doliu in lumea sportului Un tanar fotbalist a murit inecat Doar ce absolvise facultatea
ADVERTISEMENT

Este o zi tristă pentru întreaga lume a sportului, întrucât s-a stins din viață Derrick Otim, un fotbalist ghanez născut în Italia și format la Academia echipei Nottingham Forest. În vârstă de doar 24 de ani, acesta a fost găsit fără suflare într-un lac din Statele Unite ale Americii.

Vestea este cu atât mai dureroasă cu cât tânărul doar ce absolvise cursurile Xavier University, din Cincinnati, Ohio și nimic nu părea să anunțe tragedia ce avea să se petreacă. A murit înecat, în timpul excursiei plănuite pentru a marca sfârșitul studenției.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei britanice, grupul format din prietenii și colegii lui Otim a mers să înoate în Lacul Keowee, din Carolina de Sud, fără să știe că decizia avea să-i fie fatală fotbalistului. În ciuda intervenției prompte a echipajelor medicale, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

A murit Derrick Otim, fotbalist crescut la Academia Nottingham Forest

În ciuda vârstei relativ fragede, ghanezul crescut de Nottingham Forest reușise să își facă loc în prima echipă a grupării antrenate acum de fostul internațional francez Sabri Lamouchi.

ADVERTISEMENT

Când i s-a oferit ocazia, Otim a decis, însă, că trebuie să pună studiile pe primul plan și astfel că a ajuns în Statele Unite ale Americii, la Xavier University.

Nu a uitat definitiv de fotbal, pentru că a jucat constant în echipa universității, fiind considerat unul dintre cei mai buni jucători.

ADVERTISEMENT

Acum că absolvise cursurile facultății, plănuia să revină în fotbalul european. Din păcate, tragedia produsă în acest weekend i-a curmat prea devreme destinul.