Life

Doliu în Marea Britanie. Un celebru model și cântăreț s-a stins la 59 de ani

06.05.2021 | 08:49
Doliu in Marea Britanie Un celebru model si cantaret sa stins la 59 de ani
Doliu în Marea Britanie. Un celebru model și cântăreț s-a stins la 59 de ani Sursa foto: BBC
ADVERTISEMENT

Este doliu în Marea Britanie. Celebrul model și cântăreț Nick Kamen a murit la doar 59 de ani. Bărbatul era măcinat de boală încă din anul 2018.

Artistul, născut în Essex, a devenit faimos în anul 1985, când a apărut într-o reclamă a mărcii de jeans Levi’s 501. El apărea într-o spălătorie aglomerată, purtând doar boxeri, iar femeile îl priveau cu interes.

ADVERTISEMENT

A reusit să-i atragă atenția și Madonnei, iar diva a colaborat cu Nick Kamen. Acest lucru i-a adus un mare succes britanicului, cunoscut și ca protejatul Madonnei.

Doliu în Marea Britanie. Un celebru model și cântăreț s-a stins la 59 de ani

Nick Kamen, pe numele real Ivor Neville Kamen, a avut un succes enorm cu reclama respectivă, nu numai din vânzarea articolelor vestimentare pe care le promova. Aceasta i-a adus și o carieră în lumea muzicală, potrivit Mirror.

ADVERTISEMENT

Madonna a fost fascinată de vocea și carisma britanicului și i-a permis acestuia să înregistreze o piesă rămasă în afara albumului „True Blue”. În plus, celebra artistă a asigurat partea de backing vocals pentru respectiva melodie.

Ulterior, cântăreața i-a compus piesa „Each Time You Break My Heart,” care s-a dovedit un real succes. Nick Kamen a ajuns pe locul 5 în topurile din Regatul Unit.

ADVERTISEMENT

În 1990, britanicul a lansat hitul „I Promised Myself”, care i-a asigurat prima poziție în topurile muzicale din Austria şi Suedia. În plus, melodia respectivă l-a făcut celebru în toată lumea.

Vestea morții sale a cutremurat lumea artistică. Mai multe personalități i-au adus un ultim omagiu lui Nick Kamen, una dintre ele fiind chiar Madonna. „Mi se rupe inima să știu că ai dispărut. Ai fost întotdeauna un om atât de bun și dulce și ai suferit prea mult. Sper că ești mai fericit oriunde te-ai afla Nick Kamen,” a scris celebra cântăreață pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Sunt atât de trist să aud de moartea lui Nick Kamen. Unul dintre cei mai frumoși și mai blândi bărbați pe care i-am cunoscut vreodată. A fost un prieten iubit pentru fiica mea și mama ei. Tuturor ne va fi dor de el. Odihnește-te în pace, Nick!”, a scris și John Taylor de la Duran Duran.

ADVERTISEMENT