News

Doliu în Poliție! Un agent din Olt, confirmat cu COVID-19, a murit

14.06.2020 | 09:41
Doliu in Politie Un agent din Olt confirmat cu COVID19 a murit
ADVERTISEMENT

Doliu în Poliție! Şeful de post din comuna Ipoteşti, Alexandru Gibea, în vârstă de 49 de ani a încetat din viață. Aceasta era internat la o unitate medicală din Capitală după ce fusese confirmat cu noul coronavirus. Informația a fost publicată de jurnaliștii de la Recorder24.

Doliu în Poliție!

Poliţistul Alexandru Gibea a ajuns pe 28 mai, la Spitalul Slatina, acolo unde doctorii au luat imediat decizia de a-l interna.

ADVERTISEMENT

La doar două zile distanță, pe 30 mai, acesta a fost transferat la Spitalul Caracal. În acel moment, agentul era deja confirmat cu noul coronavirus.

Un agent din Olt, confirmat cu COVID-19, a murit

Pentru că situația lui se înrăutățea, doctorii de la Caracal n-au mai ezitat și l-au trimis de urgență la Bucureşti pentru o monitorizare mai bună.

ADVERTISEMENT

De asemenea, şi adjunctul său a fost infectat cu noul coronavirus la sfârşitul lunii mai, iar acesta a transmis virusul şi soţiei, dar şi celor doi fii şi nepoatei sale.

Interesant este că în aceeaşi perioadă a fost testat pozitiv şi un alt poliţist din Brebeni. Acesta desfăşura acţiuni comune cu poliţiştii din Ipoteşti.

ADVERTISEMENT

Alexandru Gibea este cel de al şaselea deces din judeţul Olt, cauzat de COVID-19. Rămâne de văzut dacă în comuna Ipotești din județul Olt sunt și alte cazuri de coronavirus.

De remarcat că în urma ultimului recensământ efectuat în 2011, populația comunei Ipotești se ridică la 1.441 de locuitori, în scădere față de recensământul anterior din 2002, când se înregistraseră 1.518 locuitori.

ADVERTISEMENT

Majoritatea locuitorilor sunt români (91,05%), cu o minoritate de romi (7,01%). Pentru 1,94% din populație, apartenența etnică nu este cunoscută.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: