News

Doliu în presa din România. Jurnalistul Daniel Dimache s-a stins din viață: „Tânăr, sănătos tun, a făcut infarct”

Jurnalistul Daniel Dimache a murit, la vârsta de 54 de ani, lăsând un gol imens în urma sa. Este doliu în presa din România.
05.03.2024 | 21:31
Doliu in presa din Romania Jurnalistul Daniel Dimache sa stins din viata Tanar sanatos tun a facut infarct
Jurnalistul Daniel Dimache s-a stins din viață. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Jurnalistul Daniel Dimache a murit. Este doliu în presa din România după dispariția fulgerătoare a jurnalistului, în vârstă de 54 de ani. Cu o experiență de peste 20 de ani în televiziune, dar și în presa scrisă și online, directorul publicației Gazeta de Prahova a lăsat un gol imens în urma sa.

Jurnalistul Daniel Dimache s-a stins din viață

Din informațiile prezentate de presa locală, jurnalistul a murit în urma unui infarct, deși nu era cunoscut cu afecțiuni cronice sau cu alte boli. Moartea lui Daniel Dimache a șocat familia și apropiații acestuia.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul a terminat, în anul 1988, Liceul Ion Luca Caragiale din Ploiești. A urmat cursurile Institutului Politehnic din Capitală, iar în 1998 și-a început cariera în presă. A fost redactor la cotidianul Prahova până în anul 2006.

Cariera sa a continuat în televiziune, fiind director de programe și realizator de emisiuni. A lucrat la Alpha TV, Valea Prahovei TV și Ploiești TV. Începând din 2009 și până la momentul dispariției fulgerătoare, Daniel Dimache a fost director la Gazeta de Prahova.

ADVERTISEMENT

Ne-a părăsit un jurnalist de valoare. Tânăr, sănătos tun, a făcut infarct

Colegii de presă ai jurnalistului prahovean au rămas fără cuvinte la aflarea veștii privind moartea acestuia. Nimeni nu se aștepta ca Daniel Dimache să se stingă din viață atât de curând, la doar 54 de ani.

 „Drum lin printre stele, Daniel Dimache! Ne-a părăsit un jurnalist de valoare. Tânăr, sănătos tun, a făcut infarct, completând lista morților subite inexplicabile pentru autorități”, a scris jurnalista Claudia Marcu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Printre cei care au lăsat mesaje de condoleanțe familiei jurnalistului Daniel Dimache se numără și politicienii Bogdan Toader și Răzvan Tănase. „Îmi este greu să găsesc cuvinte potrivite acum.

Am aflat ca un om deosebit a plecat dintre noi pentru totdeauna! Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace, și să te aibă în paza lui, Daniel Dimache!”, a transmis fostul parlamentar Răzvan Tănase.

ADVERTISEMENT

„Am primit astăzi, cu tristețe, vestea decesului fulgerător al unuia dintre cei mai cunoscuți jurnaliști prahoveni, Daniel Dimache! Nu am fost foarte apropiați, însă am colaborat bine, datorită profesionalismului de care a dat dovadă în toți acești ani!

Am răspuns cu plăcere invitațiilor sale de a participa la emisiunile de televiziune pe care le modera!”, a scris pe Facebook Bogdan Toader, deputat PSD (Partidul Social Democrat) Prahova.

ADVERTISEMENT