Doliu în PSD. A murit Dan Chiș, preşedintele organizaţiei de tineret din Zalău. Policianul a fost în comă timp de 102 zile

Alexa Serdan   
în HotNews
07/05/2020, 10:35
Doliu în PSD. A murit Dan Chiș, preşedintele organizaţiei de tineret din Zalău. Policianul a fost în comă timp de 102 zile
Doliu în PSD. A murit Dan Chiș, preşedintele organizaţiei de tineret din Zalău. Policianul a fost în comă timp de 102 zile după un accident. Sursa foto: Facebook.com

Dan Chiș, preşedintele organizaţiei de tineret a PSD Zalău și fost şef al Cancelariei Prefectului, a încetat din viață la vârsta de numai 36 de ani după mai bine de 3 luni de spitalizare. Politicianul a stat în comă 102 zile după ce sâmbătă, 25 ianuarie, a suferit un accident chiar în grădina părinților săi din comuna Sâg, județul Sălaj.

Dan Chiș, președintele TSD Zalău, a murit după 102 zile de comă

Fostul şef de cabinet al prefectului Florin Florian, Dan Chiș, a încetat din viață  marți, 5 mai, după ce în ultimele luni s-a zbătut să supraviețuiească. Bărbatul, om de vază în județul Sălaj, a suferit un accident în grădina părinților săi din comuna Sâg, rămânând ore bune prins sub fiarele grele ale tractorului pe care-l conducea.

Politicianul se afla la volanului unui tractor fără cabină pentru a transporta lemne, însă din cauza terenului accidentat vehiculul s-a răsturnat acesta fiind prins sub utilaj. Bărbatul a fost găsit fără semne vitale, dar după 30 de minute de resuscitare a revenit la viață fiind transportat de urgență la spital.

Dan Chiș era internat, în comă, încă din ziua de 25 ianuarie, familia făcând tot posibilul de a-l transfera în străinătate, dar acest lucru nu a fost posibil din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Mesaj dureros transmis de TSD Zalău legat de anunțul morții lui Dan Chiș

Colegii președintelui organizaţiei de tineret a PSD Zalău au sperat până în ultima clipă că se va întâmpla o minune, însă din păcate Dan Chiș a murit în noaptea de 5 mai. Aceștia au transmis un mesaj sincer de condoleanțe, precizând că de acum înainte vor fi „mai singuri, mai triști, mai săraci”.

„De astăzi, suntem mai singuri, mai trişti, mai săraci. Cuvintele sunt de prisos pentru că nimic nu poate înlocui măcar simpla prezenţă, nimic nu poate înlocui un zâmbet sau o vorbă, cum nimic nu-i poate înlocui dezinvoltura şi optimismul.

Am sperat cu toţii până în ultima clipă într-o minune. Dumnezeu l-a ales să fie o stea care să strălucească sus, în Univers. Rămâne un gol imens aici, pe Pământ. Mai ales în familia lui.

Drum lin printre stele, Dane! Ne va fi dor de tine şi vom păstra vii în sufletul nostru amintirile multe, multe care ne-au rămas! Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun şi tânăr!

Sincere condoleanţe familiei! Suntem alături de voi!”, au transmis foştii colegi din TSD Zalău pe una dintre paginile de socializare ale organizației.

Închide ×