Life

Doliu la PRO TV. Un fost concurent la o emisiune celebră, de profesie sportiv, a murit

29.10.2020 | 15:04
Doliu la PRO TV Un fost concurent la o emisiune celebra de profesie sportiv a murit
ADVERTISEMENT

Un fost concurent din show-ul Ninja Warrior, difuzat în urmă cu doi ani de PRO TV, a murit după ce a sărit cu parapanta de pe Vârful Caraiman, transmit cei de la Salvamont Bușteni.

Este vorba despre George Mariș, considerat cel mai bun fost concurent din concursul sportiv al postului de pe Pache Protopopescu.

ADVERTISEMENT

Brașoveanul în vârstă de 32 de ani nu era la prima experiență cu parapanta, doar că de data aceasta a zburat de tot, într-o lume mai bună.

George Mariș de la Ninja Warrior a murit după ce a sărit cu parapanta

Cei apropiați au fost șocați când au aflat această veste, tânărul urmându-și acum marile vise în Ceruri, alături de îngeri.

ADVERTISEMENT

„Colegii lui ne-au anunţat dimineaţa, în jurul orei 8, că a căzut şi nu mai răspunde, nu mai are nicio reacţie, nu mai răspunde la telefon. A căzut de la o înălțime de câteva sute de metri și nu avea nicio şansă să supravieţuiască”, a transmis Claudiu Vasilescu de la Salvamont Bușteni, potrivit click.ro.

Din informațiile apărute în presă reiese că George a găsit de pe o stâncă, de la o înălțime de sute de metri, iar salvatorii nu au putut face mare lucru pentru a-l aduce la viață, căzătura acestuia fiindu-i fatală.

ADVERTISEMENT

Doliu la PRO TV: mesajul postului de televiziune

Un alt salvamontist din Bușteni a explicat și cum s-a putut produce acest eveniment tragic: „Un sport de mare risc. Piloţii de obicei au foarte mult control, pentru că nu e chiar o aripă necontrolabilă. Bănuiesc, adică bănuim, nu avem certitudinea, că a fost o decolare ratată. Îmi pare foarte rău, pentru că îl cunoşteam pe băiat, e un foarte bun alpinist, un om de munte şi cunoştea pericolele”.

„Acum doi ani, George i-a uluit pe telespectatori cu calităţile sale atletice, dar mai ales prin stăpânirea de sine şi modestia sa. Aşa va rămâne în amintirea tuturor celor care l-au cunoscut”, este mesajul transmis ieri de PRO TV.

ADVERTISEMENT