News

Donald Trump nu acceptă rezultatul alegerilor! Cum îi acuză pe democrați de fraudă

08.11.2020 | 17:44
Donald Trump nu accepta rezultatul alegerilor Cum ii acuza pe democrati de frauda
ADVERTISEMENT

Donald Trump nu acceptă rezultatul alegerilor! Încă președintele Statelor Unite, republicanul refuză să îşi recunoască înfrângerea. Mai mult de atât, acesta spune că el este câştigătorul şi indică nereguli serioase în felul în care au abordat democrații alegerile.

Așa cum era de așteptat, Trump a oferit o primă reacție dură pe Twitter. Acesta nu a ezitat să scrie cu majuscule, deși nu a adus nici măcar o dovadă în sprijinul afirmaţiilor sale. Ba chiar, unele dintre ele au fost deja respinse de instanţă.

ADVERTISEMENT

“OBSERVATORILOR NU LI S-A PERMIS PREZENŢA ÎN ÎNCĂPERILE UNDE SE NUMĂRĂ. AM CÂŞTIGAT SCRUTINUL, AM OBŢINUT 71.000.000 DE VOTURI LEGALE”, a scris Trump într-o primă postare.

Donald Trump nu crede că a pierdut alegerile

Nu a durat prea mult timp și rețeaua de socializare a restricționat postarea pentru difuzarea de informaţii controversate despre alegeri.

ADVERTISEMENT

“S-AU ÎNTÂMPLAT LUCRURI RELE PE CARE OBSERVATORII NOŞTRI NU AU FOST LĂSAŢI SĂ LE VADĂ. NICIODATĂ NU S-A MAI ÎNTÂMPLAT.

MILIOANE DE BULETINE DE VOT PRIN CORESPONDENŢĂ AU FOST TRIMISE UNOR OAMENI CARE NU LE-AU CERUT NICIODATĂ!”

ADVERTISEMENT

“71. 000.000 de voturi legale. Cel mai mult VREODATĂ pentru un preşedinte în funcţie!”, a mai scris Donald Trump într-o nouă postare.

Vă readucem aminte că preşedintele american Donald Trump, care în momentul anunţului presei conform căruia alegerile au fost câştigate de Joe Biden juca golf în Virginia, a fost întâmpinat cu huiduieli şi cu semne obscene de mulţime, la revenirea la Casa Albă.

ADVERTISEMENT

Coloana oficială s-a deplasat pe străzile din Washington în mare parte golite pentru trecerea sa, însă în apropierea Casei Albe mulţimea strânsă pentru a sărbători victoria lui Biden l-a depistat pe Trump. Acesta a fost înjurat de mulţime, care a şi scandat: “Loser, loser, loser”.

 

 

 

ADVERTISEMENT