Life

Băiețelul lui Dorel din Las Fierbinți seamănă leit cu tatăl său. Imaginea postată de Mihai Rait Dragomir

04.02.2021 | 16:26
Baietelul lui Dorel din Las Fierbinti seamana leit cu tatal sau Imaginea postata de Mihai Rait Dragomir
Interpretul lui Dorel din Las Fierbinți are un băiețel pe nume Alexandru Mihai. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Interpretul lui Dorel din Las Fierbinți, cel mai de succes serial difuzat de PRO TV, are o familie minunată, cea care îi dă energia necesară pentru a avea succes în lumea actoriei.

Mihai Rait Dragomir are un copilaș în vârstă de trei ani, rod al iubirii sale cu Ana Maria, iar de curând a postat o fotografie cu băiețelul pe contul său de Instagram care a cucerit inimile internauților.

ADVERTISEMENT

Cei mai mulți spun că flăcăul seamănă cu tatăl său, însă sunt și unii care îl aseamănă cu frumoasa lui mămică.

Băiatul lui Dorel din Las Fierbinți i-a cucerit pe toți

Micuțul lui Mihai Rait este zâmbitor în imaginea pe care tatăl său a distribuit-o pe rețeaua de socializare, îmbrăcat într-un hanorac cu urechi de urs.

ADVERTISEMENT

„O dulceață de băiat. Semănați mult amândoi; Ce dulceață; Dorel Junior; Ursuleț de pluș; Mihai în miniatură; Seamănă mult cu tine, Mihai; E leu să moară soacră-mea; Să vă trăiască ursulețul”, sunt câteva dintre comentariile scrise de fanii actorului la poza cu fiul său.

Alexandru Mihai s-a născut în luna august 2018 și este, deocamdată, primul copil al familiei formate dintre Mihai Rait și Ana Maria.

ADVERTISEMENT
dorel las fierbinți
Băiatul lui Dorel din Las Fierbinți s-a făcut destul de mare. Foto: Instagram

Mihai Rait se gândește la al doilea copil, dar ar cam vrea să se oprească acolo

Cel care îi dă viață lui Dorel în serialul Las fierbinți spune că viața i s-a schimbat destul de mult de când a devenit tată, că vede acum totul cu alți ochi pentru că are o serie de noi responsabilități.

„E foarte bine ca tată. Ne-am obișnuit cu tot. O să urmeze al doilea, dar al treilea nu știu mă… cât poți s-o mai duci psihic?”, a declarat Mihai Rait acum doi ani în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, întrebat dacă mai vrea copii pe lângă Alexandru Mihai.

ADVERTISEMENT

Actorul a comentat, în glumă, că ar fi bine ca următorii copii să se nască direct major: „Așa ține și lăuzia la femei până la 18 ani. După aia se liniștesc”.

 

ADVERTISEMENT