Life

Dorel Vișan, prima reacție după ce s-a spus că a murit. Actorul este revoltat: „Am mai scăpat o dată”

Dorel Vișan a avut prima reacție după ce s-a spus că a murit. Actorul este revoltat din cauza speculațiilor apărute recent.
25.09.2021 | 18:42
Dorel Visan prima reactie dupa ce sa spus ca a murit Actorul este revoltat Am mai scapat o data
ADVERTISEMENT

Dorel Vișan a avut prima reacție după ce s-a spus că a murit. Actorul și fostul director al teatrului „Lucian Blaga” din Cluj este revoltat de această situație și a vorbit despre speculații apărute despre el.

În vârstă de 84 de ani, Dorel Vișan este unul dintre cei mai apreciați actori români, cu zeci de roluri în piesele de teatru și film. Acesta s-a retras, din cauza pandemiei, în satul Tăușeni, din comuna Bonțida, din cauza pandemiei.

ADVERTISEMENT

Recent, pe Facebook au apărut zvonuri cum că acesta ar fi încetat din viață, din moment ce nu și-a mai făcut apariția în public. Acest lucru nu este adevărat, iar Dorel Vișan a făcut câteva declarații.

Dorel Vișan, prima reacție după ce s-a spus că a murit

Dorel Vișan a avut prima reacție după ce a apărut informația cum că ar fi murit. Actorul a declarat că se simte bine și este revoltat de speculațiile care au circulat în mediul online.

ADVERTISEMENT

„Doamne Dumnezeule, înseamnă că mi-a murit moartea! Nu sunt bine, sunt foarte bine! Am mai scăpat o dată. Tâlharii ăștia m-au mai omorât o dată”, a declarat Dorel Vișan pentru cancan.ro.

Dorel Vișan este un actor și poet român. A jucat în peste 40 de piese de teatru și a avut mai bine de 50 de roluri în filme românești, dar și internaționale.

ADVERTISEMENT

Care este cea mai mare amărăciune a lui Dorel Vișan

În urmă cu câteva săptămâni, Dorel Vișan a dezvăluit care este, pentru el, cea mai mare amărăciune. Poetul nu a mai avut de mult timp roluri în filme sau la teatru, motiv pentru are se simte abătut.

Actorul se ocupă acum cu agricultura și consumă doar legume cultivate de el. Dorel Vișan și-ar dori să mai fie chemat pentru diverse roluri, să-și poată practica meseria pe care a avut-o întotdeauna.

ADVERTISEMENT

„Eu nu am timp liber, fac mai puțină cultură, în schimb fac agricultură. Am o grădină și o seră de care mă ocup, lângă Cluj. Nu mănânc decât legume cultivate de mine.

Nu compătimesc actorii care își plâng de milă pe la televizor, nu toți au pensii mici, sunt unii care au salarii bune. Trebuie să înțelegi, ca actor, ce favoruri faci tu pentru țară, și nu invers.

Cea mai mare durere a mea este că acum când am o ajungere culturală și de trecere a vremii, acum nu mai muncesc! Nu mă cheamă nimeni. Este o societate prost organizată. Omul dacă este scop, este personalitate.

Dacă este obiect, este persoană. Dacă nu înțelege libertatea și merge la cules de castraveți în Germania, devine forță de muncă. Nici persoană nu mai e”, a declarat Dorel Vișan pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT