Life

Dorian Popa a ”spart” 3 milioane de euro și nu se oprește! În ce investește acum

Dorian Popa, cheltuieli de milioane de euro. Cum și-a amenajat garajul și cum arată. Ce a declarat vedeta despre proiect.
21.12.2022 | 20:13
Dorian Popa a spart 3 milioane de euro si nu se opreste In ce investeste acum
Dorian Popa, cheltuieli de milioane de euro. Cum și-a amenajat garajul și cum arată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscutul artist și vlogger a ”spart” 3 milioane de euro în ultimii 5 ani și nu se oprește aici! În ce investește acum vedeta care este foarte pasionată de ceea ce face, dar mai ales când vine vorba de locuința pe care o are în Domnești.

Dorian Popa, cheltuieli de milioane de euro. Cum și-a amenajat garajul și cum arată

Dorian Popa nu se uită la bani atunci când își pune ceva în plan. Cântărețul a schimbat totul în garajul său care a fost decorat extrem de luxos cu nuanțe de negru și cu multe oglinzi. S-a bucurat ca un copil mic când a văzut totul.

ADVERTISEMENT

„Toate fețele dulapurilor sunt învelite în oglindă, toate ușile, toate sertarele… nu știu de ce nu am pus și în lateralul sertarului. Doamne, cum arată! Nu pot să cred!

Ia vedeți, fraților, garajul meu. Uitați-vă cum arată totul. Nu pot să mai plec de aici. Cu vreodată să îmi spună mie cineva că mai bine fără oglindă? Păi du-te la plimbare. 

ADVERTISEMENT

Uite, în primul rând cum s-a dublat garajul, când vii aici nu mai e o chestie, mare, neagră, care stă pe cap”, a povestit Dorian Popa în ultimul vlog postat pe canalul său de Youtube.

Dorian Popa, darnic înainte de Nașterea Domnului

Dorian Popa a strâns o avere destul de mare, dar nu uită să facă fapte bune, mai ales acum în prag de sărbători. Cântărețul este alături de oamenii mai puțin norocoși și de aceasta dată a vizitat copiii de la Spitalul Fundeni.

ADVERTISEMENT

Mulțumită colaborării cu Codin Maticiuc actorul a donat foarte multe cutii cu pastă de dinți, precizând că s-a încărcat cu foarte multă energie de la cei mici.

„Da pentru viață și Da pentru aceste vizite care pentru noi nu înseamnă mare lucru, dar pentru acei oameni care au nevoie de noi înseamnă enorm. 

ADVERTISEMENT

Abia aștept și mă rog la Doamne Doamne ca în zilele ce urmează copiii să aibă cele mai bune analize din lume. Am stat un pic de vorbă cu ei”, a mai spus Dorian Popa, în aceeași filmare.

ADVERTISEMENT