Life

Cine cheltuie cei mai mulți bani, Dorian Popa sau Claudia Iosif? Cântărețul a răspuns: „Am lăsat un milion la shaorma, șpagă”

Cine cheltuie cei mai mulți bani, Dorian Popa sau Claudia Iosif? Cântărețul a răspuns cine este mai cheltuitor din familie.
27.09.2022 | 07:39
Cine cheltuie cei mai multi bani Dorian Popa sau Claudia Iosif Cantaretul a raspuns Am lasat un milion la shaorma spaga
Cine cheltuie cei mai mulți bani, Dorian Popa sau Claudia Iosif? Cântărețul a răspuns. Foto: Colaj Fanatik / Facebook și Instagram
ADVERTISEMENT

Dorian Popa a explicat cine este mai cheltuitor dintre el și iubita lui. Răspunsul artistului a fost clar: el este cel care dă mai mult cu banii și chiar lasă „șpagă” la shaorma de 100 de lei.

Dorian Popa a mărturisit! Cine cheltuie cei mai mulți bani, el sau Claudia Iosif?

Dorin Popa a mărturisit că el este cel care nu se uită niciodată la bani, dar și iubita lui, Claudia Iosif, dă destul de mulți bani mai ales pe haine, pentru că se ocupă de imaginea artistului.

ADVERTISEMENT

Totuși, Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, nu trebuie victimizată, a spus artistul pentru Cancan, deoarece și ea își face poftele și are poșete în dressing care costă sume amețitoare de bani.

„Eu, fratele meu! Ea, ocupându-se în majoritatea timpului de styling-ul meu, ea cheltuie și pentru mine. Că ea e omul din spate.

ADVERTISEMENT

Acum să nu o victimizăm, că are niște poșete în dressing, de mă ia mintea razna. Dar eu sunt mai cheltuitor și de multe ori ea se gândește mai mult la mine!”, a spus el pentru sursa citată.

Dorian Popa lasă bacșiș 100 de lei la shorma

Vedeta a mărturisit că are momente când lasă bacșiș generos, de 100 de lei pentru cei care îi pregătesc shaorma.

ADVERTISEMENT

Pe scurt, filosofia de viață a artistului este că banii sunt făcuți ca să fie cheltuiți și dacă el tot are mai mulți decât suficienți, atunci frumos este să le mai facă bucurii și altora, inclusiv prin „șpăgi” mai mari la restaurante.

„Eu dau cu banii în stânga și în dreapta, pentru că eu cred că așa trebuie. Dacă Dumnezeu mi-a dat mie să fac mai mulți bani, nu trebuie să îi țin eu să dorm pe ei.

ADVERTISEMENT

La shaorma dau șpagă cât costă shaorma, dacă nu chiar mai mult câteodată! Am avut zile când am lăsat un milion la shaorma șpagă, de ce? Că mi-e atât de drag de băieții ăia care muncesc în 500 de grade acolo”, a mai spus Dorian Popa.

ADVERTISEMENT
Tags: