Life

Dorian Popa, bani frumoși de pe urma câinelui său. Ce sumă lunară îi aduce Cheluțu

Dorian Popa a vorbit deschis despre veniturile sale, dar și care este suma pe care o câștigă datorită animalului său de companie.
19.09.2021 | 22:09
Dorian Popa bani frumosi de pe urma cainelui sau Ce suma lunara ii aduce Chelutu
Dorian Popa, bani frumoși de pe urma câinelui său. Ce sumă lunară îi aduce Cheluțu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul face bani frumoși de pe urma lui Cheluțu, căruia i-a dedicat în urmă cu ceva vreme o melodie, care a rupt topurile muzicale din țara noastră.

Actorul din serialul „Pariu cu viața” este mândru de câinele său pe care-l răsfață, dar și care îi rotunjește considerabil veniturile din cont.

ADVERTISEMENT

Concret, Dorian Popa primește de pe urma lui Cheluțu o sumă lunară care se află între 12.000 și 15.000 de euro, bani deloc de neglijat.

Dorian Popa, adevărul despre banii pe care îi aduce Cheluțu. Despre ce sumă este vorba

„Multe din veniturile mele i le pot atribui și lui Cheluțu. Suntem o familie și nu împărțim cifrele, așa că, cât vrea Dumnezeu, noi suntem aici să primim.

ADVERTISEMENT

 Dacă ne grăbim să spunem așa, Cheluțu are o medie între 12.000 și 15.000 de euro pe lună!”, a dezvăluit Dorian Popa, în emisiunea lui Cristi Brancu, notează click.ro.

Mulțumită câinelui său, vloggerul și-a putut permite foarte multe lucruri, printre care se numără și un ceas de lux. Bijuteria a fost achiziționată cu ocazia zilei sale de naștere, care a avut loc pe data de 7 septembrie.

ADVERTISEMENT

Este vorba de un ceas marca Rolex, în valoare de peste 50.000 de euro, din aur, la care foarte puțină lume îndrăznește să viseze.

Dorian Popa, cadou de lux de ziua sa de naștere. Ce și-a luat

„Cheluțu nu mi-a adus ceasul ăsta frumos, doar a muncit alături de mine, să-l aducem împreună. Să știi că este un ceas care mi-a pus foarte multe dificultăți, pentru că l-am comandat de ziua mea, m-au trecut toate transpirațiile.

ADVERTISEMENT

L-am căutat peste tot, nimeni nu-l mai avea și nu mai putea face rost de el. Ceasurile astea sunt o chestie grea de atins și uite că într-un final, cei cu care lucrez au reușit, de ziua mea, fix pe 7 septembrie, să mi-l aducă.

Aproape o lună de zile l-am căutat. Dar pentru un astfel de ceas, o lună de zile este un termen extrem de scurt. Dacă spun, iarăși mă ia lumea, dar până la urmă am muncit de banii mei…

Ceasul costă între 50 și 55.000 de euro, da, chiar mai bine de o garsonieră, o garsonieră bună cumva, cum am avut eu noroc să am în centru, la Piața Alba Iulia.

Dar, repet, atâta timp cât fiecare muncește pentru bunurile pe care și le dorește, go for it!”, a mai spus Dorian Popa la „Exclusiv VIP”, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT