Life

Dorian Popa își cumpără Ferrari în 2022: “Îmi permit foarte multe și îi sunt recunoscător Lui Dumnezeu”

Dorian Popa începe anul 2022 cu o listă scurtă de dorințe, dar extrem de valoroasă. Vloggerul și cântărețul a dezvăluit ce-și dorește în perioada următoare.
01.01.2022 | 11:01
Dorian Popa isi cumpara Ferrari in 2022  Imi permit foarte multe si ii sunt recunoscator Lui Dumnezeu
Dorian Popa, planuri mărețe pentru 2022. Cântărețul vrea să-și cumpere un Ferrari. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dorința uriașă pentru anul 2022 are legătură cu o mașină scumpă. Vedeta își permite foarte multe lucruri pentru că muncește din greu pentru visele și idealurile sale.

Recunoscător pentru tot ce are datorită orelor de muncă petrecute la filmări, pe scenă sau pe șantierul de construcții al ansamblului rezidențial pe care îl are în lucru, Dorian Popa a dezvăluit că vrea să-și cumpere un Ferrari.

ADVERTISEMENT

O altă dorință a actorului are legătură cu odihna, drept urmare primele zile din 2022 îl găsesc foarte relaxat. Timpul liber îl ajută să-și încarce bateriile pentru planurile pe care le are.

Dorian Popa, planuri mărețe pentru 2022. Cântărețul vrea să-și cumpere un Ferrari

„În noul an intru cu multă putere de muncă! Îmi doresc să mă odihnesc un pic în primele zile ale lui ianuarie pentru că sunt zilele în care putem și noi, artiștii, să ne odihnim puțin.

ADVERTISEMENT

Singura dorință arzătoare pe care o am este să reușim să depășim  odată momentul acesta greu în viață, de pe tot  mapamondul și să revenim la normalitate. 

Nu îmi permit încă orice extravaganță, însă îmi permit foarte multe și pentru asta îi sunt extrem de recunoscător lui Dumnezeu. Muncim, muncim!

ADVERTISEMENT

De la 2022 îmi doresc Ferrari-ul, care sunt absolut sigur că va veni!”, a declarat Dorian Popa într-un interviu pentru ciao.ro.

Dorian Popa, un artist extravagant. Ce accesorii îi plac

Cântărețul este cunoscut pentru extravaganțele sale în materie de haine și accesorii. Recent, de ziua sa de naștere renumitul vlogger și-a achiziționat un ceas special și unic.

ADVERTISEMENT

Actorul nu s-a uitat la bani când și-a comandat un Rolex Sky Dweller Full Gold pentru care a scos din buzunar suma de 55.000 de euro.

Dorian Popa este unul dintre oamenii care nu așteaptă cadouri de la cei din preajma sa și se recompensează de fiecare dată când simte nevoia.

De altfel, artistul este generos și cu partenera sa de viață, Claudia Iosif, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Momentan cei doi nu au planuri de nuntă.

ADVERTISEMENT