Life

Dorian Popa, gest impresionant. Vloggerul a oferit 3.000 de shaorma gratis

Dorian Popa a făcut gest impresionant. Vloggerul a oferit 3.000 de shaorma gratis cu ocazia deschiderii noului său restaurant.
17.09.2022 | 18:09
Dorian Popa gest impresionant Vloggerul a oferit 3000 de shaorma gratis
Dorian Popa le-a oferit fanilor 3.000 de shaorma gratis. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dorian Popa a făcut un gest impresionat după ce și-a deschis un restaurant fast food. Vloggerul a oferit 3.000 de shaorma în mod gratuit.

Dorian Popa, gest impresionat. Le-a oferit fanilor 3.000 de shaorma gratis

Cu un succes răsunător în mediul online, Dorian Popa a investit și în domeniul imobiliar, care îi aduce câștiguri considerabile.

ADVERTISEMENT

Însă vloggerul nu s-a oprit aici și a decis să investească într-o nouă afacere, de data aceasta în domeniul HoReCa.

Dorian Popa și-a deschis un restaurant de tip fast food în Capitală. Pentru a marca această zi importantă, cântărețul le-a oferit oamenilor 3.000 de shaorma gratuit.

ADVERTISEMENT

Sute de oameni s-au strâns în fața restaurantului pentru a primi o shaorma gratis, chiar dacă au fost nevoiți să aștepte zeci de minute, potrivit spynews.ro.

Restaurantul lui Dorian Popa se află în Sectorul 1, zona Băneasa, iar fanii vloggerului au început să apară încă de la ora 11 dimineața, știind de oferta acestuia. Doritorii au avut timp să ajungă până la ora 18, timp în care a fost disponibilă promoția.

ADVERTISEMENT
Dorian Popa
Cozi uriașe la shaormeria lui Dorian Popa. Sursa foto: Instagram

La marea deschidere a fost prezentă și Mamișor, mama lui Dorian Popa, care este alături de el de fiecare dată.

Pe rețelele de socializare, cântărețul le-a spus internauților că shaorma va fi de mai multe feluri, inclusiv cu usturoi, însă el nu recomandă această opțiune.

ADVERTISEMENT

“Va fi şi picantă, dar şi nepicantă. Orice shaorma Hâtz va avea usturoi. Evident că la alegerea voastră puteţi scoate usturoiul, dar eu zic să nu.”, a spus artistul într-un clip video postat pe Tik Tok.

Dorian Popa nu are timp de vacanțe

Dorian Popa a muncit foarte mult de-a lungul anilor, motiv pentru care spune că nu-și permite să meargă în vacanțe.

Cântărețul nu are timp de vacanțe și de petreceri și lucrează aproape fără nicio pauză, după cum a declarat recent.

Îndrăgitul vlogger îi îndeamnă pe oameni să muncească pentru ceea ce își doresc dacă vor rezultate pe termen lung și să lase distracția în plan secund.

“La distracție nici nu-mi mai place să merg. Prefer să ascult greierii, să stau acasă cu familia, după ce cobor de pe scenă și-mi vâjâie urechile.

Vrei rezultate în viață, lăsați distracția deoparte! (…)

Eu nu înțeleg cum oamenii, în condițiile unei economii tot mai șubrede, își cheltuie și ultimul bănuț pe vacanțe. (…) Banii aduc fericirea.”, a declarat artistul în podcast-ul moderat de Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT
Tags: