Life

Dorian Popa nu-și permite să meargă în vacanțe: „Banii aduc fericirea. Sunt stresat în fiecare secundă”

Dorian Popa a dezvăluit motivul pentru care nu pleacă în vacanțe. Artistul nu se poate odihni și are un program mai mult decât aglomerat.
09.09.2022 | 18:26
Dorian Popa nusi permite sa mearga in vacante Banii aduc fericirea Sunt stresat in fiecare secunda
Dorian Popa a spus de ce nu merge în vacanțe. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Dorian Popa a făcut totul pentru a-și depăși condiția. În vârstă de 35 de ani, se bucură de un real succes în viața profesională, însă muncește aproape fără pauză. Mai mult, artistul nu este adeptul vacanțelor și a mărturisit care este motivul.

De ce nu merge Dorian Popa în vacanțe. Artistul muncește aproape tot timpul

Dorian Popa nu se consideră vedetă, ci un om simplu „căruia Dumnezeu i-a dat șansa să muncească în fața camerelor”. Constănțeanul devenit vedetă după ce a jucat în serialul fenomen Pariu cu viața a făcut tot posibilul pentru a-și depăși condiția.

ADVERTISEMENT

Este unul dintre cei mai urmăriți creatori de conținut de la noi din țară și a început o afacere în imobiliare, astfel că el a dezvăluit că nu are timp de vacanțe și nu este adeptul petrecerilor.

„Mai vorbim după ce mai ridic nivelul imobiliar. Aștept cartierul ăla de 40-50 de case. N-am mai fost într-o vacanță de ani de zile.

ADVERTISEMENT

La distracție nici nu-mi mai place să merg. Prefer să ascult greierii, să stau acasă cu familia, după ce cobor de pe scenă și-mi vâjâie urechile. Vrei rezultate în viață, lăsați distracția deoparte!”, a declarat Dorian Popa în podcast-ul lui Damian Drăghici. 

Dorian Popa: „ Am morcovul în fund în fiecare zi din viața mea legat de bani!”

Dorian Popa, care, în treacăt, l-a criticat pe Justin Bieber pentru că se plânge că nu a avut tinerețe, le-a oferit celor care îl urmăresc un sfat. Le-a spus să muncească și să învețe, căci doar așa vor ajunge să aibă succesul și faima pe care o admiră la alții.

ADVERTISEMENT

„Eu nu înțeleg cum oamenii, în condițiile unei economii tot mai șubrede, își cheltuie și ultimul bănuț pe vacanțe. (…) Banii aduc fericirea”, a afirmat artistul.

Artistul gândește tot timpul idei noi de afaceri, iar în ceea ce privește un viitor concediu, acesta va exista doar în momentul în care va fi mulțumit de profiturile sale. Până atunci, Dorian Popa a declarat că situația sa financiară îl îngrijorează în fiecare zi și că nu se poate relaxa din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT

„Când o să fac și profit din afacerile cu imobiliarele, atunci o să vreau și o vacanță. Am morcovul în fund în fiecare zi din viața mea legat de bani! Sunt stresat în fiecare secundă”, a spus Dorian Popa.

ADVERTISEMENT
Tags: