Life

Dorian Popa, despre afacerea cu care ar putea să dea lovitura orice român. Bugetul ar fi de doar 50 de lei

Dorian Popa nu este numai artist, ci și un om de afaceri care câștigă bani frumoși. Vedeta are foarte multe idei de business, inclusiv când vine vorba de un buget de numai 50 de lei.
22.08.2022 | 17:35
Dorian Popa despre afacerea cu care ar putea sa dea lovitura orice roman Bugetul ar fi de doar 50 de lei
Dorian Popa, bani dintr-un business cu investiție de numai 50 de lei. Despre ce este vorba. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscutul cântăreț și actor a vorbit recent despre afacerea cu care orice român ar putea să dea lovitura, mai ales în plin sezon estival, când temperaturile din termometre sunt în creștere. Suma investită inițial ar fi de doar 50 de lei.

Dorian Popa, bani dintr-un business cu investiție de numai 50 de lei. Despre ce este vorba

Dorian Popa se pricepe să facă bani din muzică, din online și din afacerile pe care le desfășoară. Întrebat în ce business ar investi un buget de numai 50 de lei, vedeta nu a stat deloc pe gânduri și a știut ce are de făcut.

ADVERTISEMENT

Artistul are imaginație și mărturisește că ar investi suma într-o afacere cu limonadă pe care ulterior ar crește-o prin intermediul rețelelor de socializare. Cântărețul este activ în social media și cu siguranță, profitul va fi pe măsură.

„Mă gândesc la primul business pe care pot să îl fac cu cei 50 de lei. Îți imaginezi că ai o afacere cu limonadă și îi faci niște promovare pe Instagram și de la trei lei limonada. 

ADVERTISEMENT

După ce o să afle câțiva de limonada ta, dai 2 pe gratis pe la influenceri, poți să ajungă la o limonadă de cinci lei.

S-ar putea să îți fie foame într-o zi, s-ar putea să nu dormi într-o zi. Dacă te gândești că într-o zi trebuie să și mănânci, s-ar putea ca business-ul să nu iasă”, a spus Dorian Popa într-o emisiune TV, scrie spectacola.ro.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa, de la actorie la afaceri de succes

Dorian Popa a debutat pe micile ecrane în urmă cu mulți ani, într-un serial pentru adolescenți. Anii au trecut și vedeta și-a încercat norocul în muzică și mai târziu în domeniul imobiliar, după ce s-a apucat de construcția propriei case.

Este mândrul proprietar al unei vile în Domnești, în valoare de peste 300.000 de euro, în zona respectivă construind și case pe care le scoate la vânzare. Locuințele pot fi achiziționate cu circa 35.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În plus, vloggerul are o garsonieră pe care o închiriază în regim hotelier. O singură noapte de cazare costă peste 600 de lei.

ADVERTISEMENT