Life

Dorian Popa nu vrea să mai apară în niciun film românesc: ”Păi pe ce muncim mă, pe ochi frumoși?”

Dorian Popa a devenit cunoscut publicului larg odată cu apariția în serialul „Pariu cu Viața”. Acum însă, actoria nu îl mai atrage atât de mult.
21.10.2022 | 06:57
Dorian Popa nu vrea sa mai apara in niciun film romanesc Pai pe ce muncim ma pe ochi frumosi
Motivul pentru care Dorian Popa nu vrea să mai joace în filme românești. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dorian Popa a devenit în ultimii ani unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Are peste 2 milioane de urmăritori pe Instagram, s-a lansat și în afaceri, iar lucrurile îi merg cât se poate de bine pe plan profesional.

Dorian Popa nu este dispus să mai joace în filme românești

Deși mulți s-ar fi așteptat ca acesta să continue mai degrabă cu actoria, care l-a făcut și faimos, se pare că Dorian Popa a avut pare de mai multe experiențe neplăcute care l-au făcut să ia o decizie radicală.

ADVERTISEMENT

Artistul, care a jucat în mai multe seriale, dar și filme românești a decis să nu mai apară prea curând într-o nouă producție. Motivul invocat de Dorian Popa ar fi banii.

Îi este dor într-adevăr de actorie, însă acum, după ce a cunoscut ascensiunea din punct de vedere financiar, își dă seama că este destul de prost plătită.

ADVERTISEMENT

El susține că a ajuns să refuze ofertele pentru că nu putea nici măcar să le negocieze. I se spunea că nu există buget suficient, drept dovadă, artistul prefera să stea deoparte.

”De ce mai vor oamenii să se facă actori? Adică atât de mult să îți placă? Ooo, dar nu că am refuzat oferte, nici nu puteam porni o negociere, pentru că, în general negocierile sunt: “Aoleu, nu avem buget! Păi pe ce muncim mă, pe ochi frumoși?”, a dezvăluit el într-un interviu acordat pentru Playtech.

ADVERTISEMENT

Sunt importanți banii pentru Dorian Popa?

Dorian Popa dezvăluie că nu este neapărat o persoană care pune banii pe primul loc și că nici nu este un adept al ideii de avariate.

Nu este nici un mare strângător, însă nici nu vrea să facă nimic gratuit, drept dovadă, preferă să refuze propunerile care i se par neatractive.

ADVERTISEMENT

”Nu am o problemă, nu sunt ahtiat după bani, dimpotrivă, las banii întotdeauna să plece, fac mai mulți, dau mai mulți, că așa e frumos, nu îmi place ideea de avaritate, dar bă, nici pe de-a moaca?”, a mai spus Dorian Popa, sursa citată.

Artistul se descurcă oricum bine din punct de vedere financiar, drept urmare, faptul că nu va mai juca în filme nu îi afecta deloc veniturile. Dovada este chiar ultima achiziție făcută de acesta, în valoare de nu aproape 300.000 de euro.

ADVERTISEMENT