Fotbal intern

Dorin Goian a dezvăluit ce echipă și-ar dori să antreneze. Ce soluție propune în conflictul FCSB – Steaua

24.03.2021 | 11:13
Dorin Goian a dezvaluit ce echipa siar dori sa antreneze Ce solutie propune in conflictul FCSB  Steaua
ADVERTISEMENT

Dorin Goian a pus capăt carierei de fotbalist în 2016 și s-a stabilit în orașul natal, Suceava. A decis să înceapă un drum nou, în antrenorat, și a mărturisit că visează să pregătească într-o zi echipa la care a câștigat două titluri de campion.

Ultimul club la care a activat ca fotbalist a fost Asteras Tripolis, în Grecia. Imediat după retragere a intrat în conducerea clubului Foresta Suceava, iar un an mai târziu debuta ca antrenor la Bucovina Rădăuți.

ADVERTISEMENT

S-a întors la Foresta în vara anului trecut când a fost numit antrenor, în locul lui Petre Grigoraș. Doar patru luni a durat al doilea mandat de tehnician al fostului internațional.

Care este cea mai mare dorință a lui Dorin Goian

Fostul fundal al echipei naționale a dezvăluit recent că și-ar dori ca într-o zi să antreneze echipa cu care a câștigat două titluri de campion și o Supercupă a României – FCSB. A mai spus și că nu ar avea nicio problemă să lucreze cu Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Orice antrenor și-ar dori, la un moment dat, să antreneze FCSB chiar și cu Gigi Becali patron. Atunci când sunt rezultate, stă și el liniștit și își bea cafeaua la meci, sau un pahar de vin.

Atunci când nu sunt rezultate și sunt banii dânsului în joc, intervine. Ăsta este el”, a declarat Goian, pentru as.ro.

ADVERTISEMENT

Ce spune Dorin Goian despre conflictul FCSB – Steaua

Dorin Goian are peste 140 de meciuri în tricoul roș-albastru al celor de la FCSB, în perioada 2005-2009, când echipa juca sub numele Steaua.

A ajuns și căpitanul echipei, care l-a propulsat la prima reprezentativă a României pentru care a jucat în 62 de partide. Goian a mai spus pentru sursa citată că o fuziune între FCSB și Steaua, din Liga 3, ar fi cea mai bună soluție.

ADVERTISEMENT

”Ar fi varianta grozavă pentru toată lumea, să se unească FCSB cu CSA Steaua, iar suporterii să vină din nou pe același stadion și să susțină echipa”, a comentat Goian.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1,88 este cota pentru „nu marchează ambele echipe și sub 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: