Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dorinel Munteanu, în top 3 salarii ca antrenor în SuperLiga. „El are 16.000 pe lună, dar Oțelul nu e în top 6”

Robert Niță a discutat despre faptul că Dorinel Munteanu se află în top 3 al antrenorilor cu cele mai mari salarii din SuperLiga, chiar dacă echipa sa nu este pe loc de play-off.
18.04.2024 | 19:27
Dorinel Munteanu in top 3 salarii ca antrenor in SuperLiga El are 16000 pe luna dar Otelul nu e in top 6
Dorinel Munteanu este în top 3 antrenori cu cele mai mari salarii din SuperLiga. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Așa cum susține Robert Niță, Dorinel Munteanu se află în top 3 al antrenorilor cu cele mai mari salarii din SuperLiga. Analistul mărturisește că venitul lunar al tehnicianului de la Oțelul Galați este de 16.000 de euro.

Dorinel Munteanu, în top 3 salarii ca antrenor în SuperLiga. „El are 16.000 pe lună, dar Oțelul nu e în top 6”

Dorinel Munteanu se află în top 3 al antrenorilor cu cele mai mari salarii din SuperLiga. Dar o parte din cei 16.000 de euro provin din faptul că tehnicianul gălățenilor a adus sponsori la echipă. Totodată, Munteanu este antrenor și manager al Oțelului, ceea ce justifică venitul ridicat.

ADVERTISEMENT

Despre acest lucru a discutat și Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA. Analistului nu i se pare normal ca un antrenor să câștige atât de mult, având în vedere poziția pe care echipa o are în clasament.

“Poate oamenii sunt supărați pe acolo, pentru că domnul Munteanu se situează în primii 3 antrenori ca nivel salarial, dar echipa nu e în primele 6. Se scrie prin presă că are 16.000 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

Sabău poate să aibă atât, Dan Petrescu care vine acum. Bergodi avea 15.000 de euro. Asta cu lipsa de respect și hai să plecăm din România… păi hai să fim serioși.

Domnul Munteanu, dacă asta l-a deranjat atât de mult, faptul că eu îmi susțin familia, îmi prezint scuzele și mergeți în Germania, unde ați făcut carieră”, a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Robert Niță, conflict de proporții cu Dorinel Munteanu: “Am fost suporter”

Reacția acidă a lui Robert Niță la adresa lui Dorinel Munteanu a venit după ce antrenorul gălățenilor l-a atacat pe analist la flash-interviu. Munteanu s-a plâns că Niță a fost prea vocal la meciul cu Voluntari din Cupa României.

Acest lucru l-a supărat pe analistul FANATIK care susține că cei doi s-au salutat înainte de declarația antrenorului: N-am știut de intervenția domnului la flash-interviu. Că am urlat, că nu sunt imparțial, că am privilegiul de a apărea la (n.r. la televizor).

ADVERTISEMENT

Imediat după meci l-am felicitat, i-am spus baftă, foarte bine fizic, ca de obicei. Drum bun și baftă în continuare. După 15  minute mi-au scris prietenii.

Am țipat, da. Unde sunt invitat mă duc ca suporter, nici ca specialist, nici ca analist. Domnul Munteanu, de unde era situat, nu mă putea vedea, pentru că eu stau pe rândul 3 după banca de rezerve. Poate după voce sau dacă vede din copertină”, a mai adăugat Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA.

Robert Niță, despre conflictul cu Dorinel Munteanu

ADVERTISEMENT