Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

De ce Papeau nu a fost în lot pentru Rapid – Sepsi și ce se va întâmpla cu Albu și Djokovic

Robert Niță a explicat motivul pentru care Papeau nu a fost în lot pentru meciul Rapid - Sepsi, scor 0-1. Analistul a mai discutat și despre Albu și Djokovic.
16.04.2024 | 12:00
De ce Papeau nu a fost in lot pentru Rapid  Sepsi si ce se va intampla cu Albu si Djokovic
Motivul pentru care Papeau nu a fost în lot la Rapid - Sepsi 0-1. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Rapid a pierdut duelul cu Sepsi, scor 0-1 pe Giulești, iar Jayson Papeau nu a fost în lot pentru acest meci. La FANATIK SUPERLIGA a fost dezvăluit motivul pentru care a lipsit francezul, dar s-a discutat și despre ce se va întâmpla cu Albu și Djokovic.

De ce Papeau nu a fost în lot pentru Rapid – Sepsi

Robert Niță a explicat de ce Papeau nu a fost în lot pentru Rapid – Sepsi, scor 0-1. Analistul FANATIK susține că francezul a fost accidentat și nu s-a antrenat cu echipa înaintea partidei din etapa a 4-a a play-off-ului.

ADVERTISEMENT

“Papeau nu s-a antrenat în săptămâna premergătoare jocului cu Sepsi. Are o accidentare ușoară. Staff-ul medical a decis, împreună cu Bergodi, că nu are rost să forțeze pentru meciul cu Sepsi.

Se dorește ca Papeau să fie 100% la meciul contra FCSB-ului. La Papeau nu e vorba despre o excludere din lot, ci pur și simplu el a fost inapt pentru jocul acesta și nu a făcut antrenament normal cu restul echipei săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT

E accidentat și va intra în programul de pregătire începând de mâine cu echipa și în funcție de starea de sănătate va juca sau nu cu FCSB. Nu e în același loc cu Albu și cu Djokovic”, a declarat Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

Ce se va întâmpla cu Albu și Djokovic

Horia Ivanovici a explicat la FANATIK SUPERLIGA ce se va întâmpla cu Albu și Djokovic la Rapid: “A fost o hotărâre tehnică a lui Bergodi, pentru că ei nu au fost excluși definitiv din lotul Rapidului.

ADVERTISEMENT

Pe Djokovic îl putem vedea în lotul cu FCSB, deci nu au fost excluși definitiv și s-a terminat. A fost o hotărâre luată în primul rând de Bergodi, el își asumă partea tehnică. Cu Albu e clar.

Nu va mai continua din vară la Rapid și nici el nu mai vrea să continue. Pleacă în străinătate. Djokovic are contract pe încă doi ani”.

ADVERTISEMENT

“Djokovic mai are contract și Albu care în vară termină contractul și nu i se va oferi prelungirea contractului. Albu și Djokovic sunt plătiți ca zi, ca toți ceilalți colegi ai lor. Sunt la dispoziția clubului, pentru că au contracte. Albu are o ofertă din Israel”, a mai spus și Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

Motivul pentru care Papeau nu a fost în lot la Rapid - Pepsi

ADVERTISEMENT