Sport

Dorinel Munteanu și-a certat jucătorii după Universitatea Craiova – Oțelul Galați 0-0: „Am jucat slab!”

Dorinel Munteanu și-a certat jucătorii după remiza pe care Oțelul Galați a obținut-o în deplasarea cu Universitatea Craiova, scor 0-0.
24.07.2023 | 23:56
Dorinel Munteanu sia certat jucatorii dupa Universitatea Craiova  Otelul Galati 00 Am jucat slab
Dorinel Munteanu își laudă jucătorii după Universitatea Craiova - Oțelul Galați. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul gălățenilor și-a certat jucătorii pentru felul în care au evoluat și a spus că, deși oltenii au dominat meciul, echipa sa a avut ocazii bune de a marca, ținând cont și de mingea pe care Mihai Căpățînă a fost la un pas să o trimită în proprie poartă, însă Nicușor Bancu a salvat echipa de pe linia porții. Totuși, acesta a recunoscut că o victorie ar fi fost nemeritată.

Dorinel Munteanu își ceartă jucătorii după Universitatea Craiova – Oțelul Galați

Dorinel Munteanu și-a certat jucătorii după remiza „albă” pe care Oțelul Galați a scos-o pe terenul Universității CraiovaMi-e greu la cald să fiu optimist sau realist.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că am câștigat un punct, chiar dacă e cu multă șansă. Sigur, cât mai repede voi discuta cu unii dintre jucătorii mei, pentru că m-au dezamăgit astăzi și unii vechi și unii noi.

E bine pentru că mai e timp de transferuri. Jucătorii trebuie să-și reprezinte culorile pe care le poartă, prin muncă, nu prin călcâie sau alte driblinguri. Nu pot să spun că sunt supărat, dar nici fericit, pentru că nu a fost un joc bun”.

ADVERTISEMENT

„E puțin să avem 2 puncte după primele 2 etape!”

Am avut un joc mai slab, jucătorii mei cu experiență au făcut multe greșeli, chiar dacă adversarul e unul care își propune titlul. Spiritul nostru de echipă a câștigat un punct.

E puțin să avem 2 puncte, dar punct cu punct strângem și vrem să ne atingem obiectivele, pentru că asta îmi doresc de la jucători, să înțeleagă că joacă pentru un club cu o istorie bogată”, a continuat Dorinel Munteanu.

ADVERTISEMENT

Dimitrov a fost foarte slab, ca el au mai fost și alții, dar vom discuta. Am avut câteva sclipiri, dacă jucătorii noștri găseau soluții mai bune puteam marca. Dar o victorie ar fi fost nemeritată.

Noaptea asta va fi grea pentru mine, mă gândesc la multe lucruri, pentru că vreau să arate altfel echipa noastră. Sunt convins că vom arăta altfel la meciul cu FCSB, va fi un meci agresiv, poate dus la extrem, vom fi și împinși de fani, ăsta e jocul nostru”, a mai spus antrenorul Oțelului Galați.

ADVERTISEMENT

  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 3,35 este cota pentru „2 solist” la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT